Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Στα εκλογικά τους κέντρα στην Αθήνα αναμένεται να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί. 

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο. Εκεί, θα παρακολουθήσει μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ το exit poll και ακολούθως τα αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του και αμέσως μετά θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στα Εξάρχεια, στη Χαριλάου Τρικούπη. Εκεί θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Λαμία όπου μετέβη για να ψηφίσει, αναμένεται το απόγευμα να πάει στον Περισσό, στα γραφεία του κόμματος, για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας. Μετά τις 21:00 το βράδυ αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM