Κατσέλη : “Δε θα ψηφίσω το άρθρο για τις συλλογικές συμβάσεις”

Κατσέλη : “Δε θα ψηφίσω το άρθρο για τις συλλογικές συμβάσεις” Facebook Twitter
0

Άλλο ένα κρούσμα κυβερνητικής απειθαρχίας έρχεται να ταράξει ...συθέμελα το πολιτικό σύστημα. Αυτή τη φορά “δράστης” ήταν η πρώην υπουργός εργασίας Λούκας Κατσέλη.

“Δεν μπορώ να ψηφίσω το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά τις συμβάσεις εργασίας με την σημερινή του μορφή”, δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εργασίας, σε συνέντευξή της στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η κυρία Κατσέλη -αφήνοντας εμμέσως αιχμές για την διαπραγματευτική ικανότητα των Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Κουτρουμάνη-, είπε ότι η ίδια ως υπουργός Εργασίας είχε βρει συμβιβαστική λύση για το θέμα των κλαδικών συμβάσεων με την τρόικα και υπογράμμισε ότι η λύση αυτή δεν πρέπει να ανατραπεί.

Σε μία προσπάθεια υποστήριξης των επιχειρημάτων της μάλιστα, ανέφερε ότι κατέθεσε μελέτη στον ΚΤΕ Εσωτερικών και Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ με τις δημοσιονομικές επιπτώσεις του παγώματος των κλαδικών συμβάσεων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση ως βάση διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι “αν η τρόικα ενημερωθεί για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις του μέτρου, θα επανέλθει στην πρότερη θέση της”.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ