ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2023 | 20:55

Τι μου λείπει ;

Είμαι 20 χρόνων κοπέλα δουλεύω και σπουδάζω παράλληλα ώστε αυτό να μου τρώει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μου από 8 το πρωί μεχρι 7 το απόγευμα ειμαι εκτός σπιτιού .. Το πρόβλημα μου δεν είναι η κούραση , αυτό που μου λείπει είναι ένα τηλέφωνο να χτυπήσει για έναν καφέ μια έξοδο .. Έχω βαρεθεί όλη μου η μέρα να είναι σπίτι -δουλειά-σχολή και τίποτα παραπάνω .. Οι κοπέλες από την δουλεια ουδέποτε να μου προτείνουν μια έξοδο , δεν είναι αυτό το θέμα όμως .. Όλοι οι φίλοι που έχουν πάει ; Οι μόνοι που με πλησιάζουν είναι άντρες κ σίγουρα σκόπιμα θέλοντας κάτι από εμένα Όποτε γνωρίζω κάποιον που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον και βγαίνω μαζί του , το μετανιώνω Κάνω σενάρια στο μυαλό μου πως θα είμασταν μαζί σαν ζευγάρι . Έχω ένα κόλλημα εδώ και κάποια χρόνια με έναν τύπο ο οποίος με έχει ταλαιπωρήσει παρά πολύ , έβγαινε μαζί μου , με έκανε να νιώσω πράγματα αλλά δυστυχώς ερχόμουν δεύτερη , είχε μια νυν-πρώην την οποία ότι και να της έκανε τα συγχωρούσε , μόλις τα έβρισκαν εξαφανίζονταν και μόλις τα χάλαγαν ξανά εμφανίζονταν , Θέλω απλά εσείς που διαβάζεται αυτό το κείμενο να μπείτε στην θέση μου και όχι στην θέση της κοπέλας που ξέρω απαράδεκτη η συμπεριφορά μου που κ ακόμη που έμαθα ότι έχει ακόμη επαφές με την πρώην του το συνέχισα , αλλα σκεφτείτε λιγάκι πως κοιμάσαι με κάποιον αγκαλιά που νιώθεις ασφάλεια , που πλέον νιώθεις γεμάτη η μοναξιά έχει φύγει και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο .. που παρόλο τον λίγο χρόνο που είναι μέσα στην καθημερινότητα μου και την κούραση που ένιωθα είχα ακόμη όρεξη να πάω να βρεθώ μαζί του .. Γιατι να μην είναι μαζί μου αυτος ; Γιατι να μην έχω προτάσεις για έξοδο από φίλες ή γνωστές ; Γιατι να δουλεύω τόσες ώρες για τόσα λίγα χρήματα ; Γιατι να μην μπορώ να έχω ότι θέλω στην ζωή μου ; Η μοναξιά δεν καλύπτεται με τίποτα , και αν κάποια στιγμή νιωθεις ότι την καλύπτεις και ας είναι λαθος αυτήν η επιλογή όπως εγώ δεν μπορείς να ξεκολλήσεις με τίποτα .. Κάλυψα την μοναξιά μου βγαίνοντας με τον λαθος άνθρωπο την λαθος στιγμή , Καλύπτω την μοναξιά μου αγοράζοντας ρούχα και παπούτσια ενώ λέγοντας θα κάνω οικονομία ωστε να κάνω πράγματα που θέλω στην ζωή μου Καλύπτω την μοναξιά μου κάνοντας παρέα με άτομα που δεν έχω κοινά και δεν ταιριάζω Αλλά βλέπω ότι τελικά η μοναξιά δεν καλύπτεται !!!
2
 
 
 
 
σχόλια

Ναι, κατάλαβα, τα βασικά σου προβληματα είναι:
1ον: Σε προσεγγίζουν άντρες, με σκοπο τι;
2ον: Δεν σε παίρνουν οι φίλες σου για ένα καφέ ένα ποτό
3ον: είχες μια σχέση με έναν τύπο, που αυτός είχε σχέση με μια πρώην-νυν
4ον: η μοναξιά
Λοιπόν:
1. Αυτοί οι άντρες που σε προσεγγίζουν ποιο σκοπο έχουν; να περάσετε όμορφα την ώρα σας να κάνετε παρέα ή συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μόνο στο σεξουαλικο; και εαν σε προσεγγίζουν σεξουαλικα και όχι φιλικά, τότε ποιες οι προθέσεις τους; σεξ μόνο; η σχέση;
2. Μάλλον όπως και εσύ και αυτές δουλεύουν. Συνήθως μεγαλώνοντας οι υποχρεώσεις γίνονται περισσότερες και ο χρόνος είναι περιορισμένος σε σχέσεις οικογενεια δουλειά κλπ κλπ αλλά και οι φίλοι προφανώς, μην σταματάς να δείχνεις ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον μην περιμένεις πάντα από τους άλλους, ένα χρόνια πολλά στα γενέθλια στις γιορτές τα Χριστούγεννα κλπ κλπ ένα τι κάνεις τα σαββατοκύριακα, σκεφτόμουν για ποτάκι και τέτοια και εαν καμια δεν μπορεί, δεν πειράζει, σίγουρα θα σου απαντήσουν μια καλή δικαιολογία εαν ειναι φίλες σου, η θα σου απαντησουν καποια στιγμη σε δευτερο χρονο εαν ειναι πηγμενες, εάν δεν είναι φίλες δεν θα μίλαγες μαζί τους εξ αρχης.
3ον απάντησες μόνη σου.
4ον τις ώρες λοιπόν που βρίσκεσαι σε κατάσταση "μοναξιάς", φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε δουλειές του σπιτιού, κάνε ένα ωραίο μπάνιο δες μια ωραία ταινία, βρες μεθόδους χαλάρωσης.

Ταυτίστηκα πάρα πολύ με το θέμα της μοναξιάς και της προσπάθειας κάλυψής της. Τίποτα δεν την καλύπτει, τρώω μέχρι σκασμού, ξοδεύω χρήματα που θα έπρεπε να κρατάω, αλλά όλα αυτά είναι στιγμιαία απόσπαση προσοχής που κρατάει πολύ λίγο, και πρέπει να ξανά αγοράσω κάτι και να ξαναφαω και να ξαναξοδεψω χρήματα. Που τελικά σου δημιουργεί και άλλα προβλήματα. Υγείας, οικονομικά.

Πρόσεξε να μην χάσεις την αξία του εαυτού σου, μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου ώστε να καταλήξεις να δέχεσαι συνθήκες που δεν σου αξίζουν, απλά και μόνο για να μην είσαι μόνη. Κατέληξα σε πολύ άσχημες καταστάσεις με αυτό το σκεπτικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon