Στα ΑΒ ο καφές συμβαδίζει με την ηθική κατανάλωση

Στα ΑΒ ο καφές συμβαδίζει με την ηθική κατανάλωση

Με την γκάμα προϊόντων Perla απολαμβάνεις κάτι περισσότερο από ένα απλό ποτήρι καφέ.

ADVERTORIAL

 

Διαφωνεί κανείς ότι ο καφές είναι το πιο διάσημο ρόφημα παγκοσμίως; Μάλλον όχι. Ζεστό ή κρύο, είτε τον επιλέγουμε για τη γεύση-οσμή του, είτε για να ξυπνήσουμε, ο καφές έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή μας. Ακόμα όμως και αυτή η απόλαυσή μας πλέον έχει επηρεαστεί από την κλιματική αλλαγή.

 

Σε μια περίοδο που κάθε μας κίνηση αφήνει το αποτύπωμά της στο περιβάλλον, έχουμε ανάγκη από ηθικές επιλογές με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Δηλαδή πετυχαίνοντας μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στις καθημερινές μας κινήσεις, ακόμα και σε διατροφικό επίπεδο. Άλλοι το πετυχαίνουν φροντίζοντας να μην πετάνε άσκοπα φαγητό - σύμφωνα με στοιχεία τoυ WWF Ελλάς, η σπατάλη τροφίμων ευθύνεται για το 8% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου – άλλοι πάλι προμηθεύονται προϊόντα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα.

 

Στην περίπτωση του αγαπημένου μας ροφήματος, αυτός είναι ο πιστοποιημένος για την κλιματική ουδετερότητά του αλλά και τις 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του, καφές Perla.

 

Ένας καφές με ήθος

Οι βιώσιμες λύσεις στις διατροφικές προτιμήσεις μας είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας, κάτι που επιτυγχάνεται πλήρως στην περίπτωση του καφέ Perla. Πρόκειται για ένα brand που από τη χρονιά ίδρυσής του, το 1895, έχει συνδεθεί με την υψηλή ποιότητα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα λόγω του τρόπου παραγωγής του.

 

Πίνοντας ένα ποτήρι καφέ Perla δεν νιώθουμε καμία ενοχή, καθώς οι κόκκοι του καλλιεργούνται, καβουρδίζονται και συσκευάζονται με προσοχή και αγάπη προς το περιβάλλον. Φέρουν μάλιστα την πιστοποίηση Rainforest Alliance γεγονός που επιβεβαιώνει πλήρως την κλιματική τους ουδετερότητα, χωρίς να εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα, ενώ οι συσκευασίες του προϊόντος είναι 100% ανακυκλώσιμες.

 

Στα ΑΒ ο καφές συμβαδίζει με την ηθική κατανάλωση

 

Το brand Perla, όχι μόνο παράγεται με αγάπη και σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον, αλλά μας προσφέρει υψηλή ποιότητα και ισορροπημένη γεύση σε κάθε γουλιά! Όλες οι ποικιλίες, είτε πρόκειται για αλεσμένο καφέ espresso, είτε για κάψουλες, είτε φίλτρου έχουν παραχθεί από εκλεκτούς κόκκους καφέ μέσα από όμορφα ισορροπημένα μείγματα σε διαφορετικά καβουρδίσματα, ανάλογα με τη μέθοδο παρασκευής του. Γι’ αυτό και απολαμβάνουμε πλούσια γεύση και υπέροχο άρωμα.

 

Πάνω από όλα όμως ο καφές Perla παραμένει μια επιλογή που δεν αποδεικνύεται βλαβερή για το περιβάλλον και την κοινωνία. Ένα brand που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, όπως και εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να κάνουμε σε κάθε μας κίνηση. Κινήσεις, που αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητά μας.

 

Πού θα τον βρούμε; Αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ

Για μας που αναζητούμε μία ethical μάρκα καφέ και μας απασχολεί ο αντίκτυπος που αφήνει στο περιβάλλον και την κοινωνία, η γκάμα προϊόντων Perla μπορεί να καλύψει κάθε μας ανάγκη.

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τον καταναλωτή και ενδιαφερόμενη για τα προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι του, μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ποικιλία καφέδων Perla στα καταστήματα ή το e-shop της. Πάνω από όλα, όμως, μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας, με διαφορετικά χαρμάνια και συνάμα πλούσια γεύση.

 

Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε κάψουλες espresso διαφόρων ειδών οι οποίες είναι συμβατές με μηχανές Nespresso και Dolce Gusto, όπως επίσης αλεσμένου espresso ή καφέ φίλτρου.

 

Σε μια εποχή που κάθε μας κίνηση επηρεάζει τον πλανήτη, μπορούμε να κάνουμε μικρά αλλά σημαντικά βήματα για την προστασία του περιβάλλοντος, ξεκινώντας από κάτι απλό, ακόμα αν αυτό είναι ο καφές μας. Με την επιλογή ενός καφέ, του οποίου η παραγωγή δείχνει σεβασμό προς το περιβάλλον, συμβάλλουμε στη «δημιουργία ενός καλύτερου αύριο» για εμάς και τις επόμενες γενιές.

 

Στα ΑΒ ο καφές συμβαδίζει με την ηθική κατανάλωση

 

Ο καθένας από μας μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή μέσα από μια αγαπημένη του συνήθεια. Καταναλώνοντας τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα του καφέ Perla, απολαμβάνουμε έναν υψηλής ποιότητας καφέ, ενώ είμαστε ήσυχοι πως δεν επιβαρύνουμε επιπλέον το περιβάλλον.

 

Μια «ηθική επιλογή» που θα τη βρούμε αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon