ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Κως - Γυναικοκτονία Αναστάζια: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 32χρονος - Έρχονται εξελίξεις

Κως - Γυναικοκτονία Αναστάζια: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 32χρονος - Έρχονται εξελίξεις Facebook Twitter
0

Ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 32χρονος προφυλακισθείς για την υπόθεση γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ώστε να του γνωστοποιηθεί η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δικογραφία με όλα τα στοιχεία και το προανακριτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω με τη συνδρομή του κλιμακίου Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παραδόθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός προχώρησε άμεσα στην άσκηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 27χρονης Αναστάζια, σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για μία δεύτερη δικογραφία, για την οποία και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές θα προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και θα παραπεμφθεί στην ανάκριση.

Εκεί ο 32χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν, μέσα από τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν αναφορικά, με τον τρόπο, τον τόπο αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Μετά την ολοκλήρωση και των δύο δικογραφιών, εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα συνενωθούν προκειμένου να εκδικαστούν ως μία υπόθεση από το αρμόδιο δικαστήριο.

Πάντως, οι εξελίξεις στην υπόθεση θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων στα πειστήρια που έχουν συλλεχθεί. 

Σημειώνεται πως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που από την αρχή θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, προχθές απολογήθηκε στον ανακριτή Κω για την αρπαγή της και αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος για το αδίκημα της αρπαγής αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση όσον αφορά στο σημείο της ερωτικής επαφής με τη νεαρή. Σημείωσε, δηλαδή, πως δεν έκαναν σεξ. 

Καθοριστικό στοιχείο στις έρευνες φαίνεται ότι παίζουν τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών, όπως σε αυτό που φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι, όπου διέμενε, μαζί με το θύμα.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, δια του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, σε βάρος του 32χρονου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 
Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ