ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζεται σήμερα ο οδικός χάρτης για την εκλογή του προέδρου

ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζεται σήμερα ο οδικός χάρτης για την εκλογή του προέδρου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεχίζεται σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία θα λάβει χώρα και η ψήφιση για τον οδικό χάρτη εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Συνολικά τέσσερις υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Νίκου Παππά και του Στέφανου Τζουμάκα. Να σημειωθεί πως ο Παύλος Πολάκης διευκρίνισε ότι θα διεκδικούσε την προεδρία, αν η διαδικασία λάμβανε χώρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ζητούν αρκετά στελέχη.

Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προς την ΚΕ προβλέπει διαρκές συνέδριο στα τέλη Αυγούστου και εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς και έκτακτο συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκινά και η προεκλογική καμπάνια σε όλη την Ελλάδα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ελπίζει πως ο αριθμός των μελών που θα προσέλθουν στις κάλπες θα κινηθεί στα επίπεδα της ψηφοφορίας του 2022, να πλησιάσει δηλαδή τους 150.000.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM