Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης Facebook Twitter
0

Πέθανε, σε ηλικία 58 ετών, ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης. 

«Με τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του, η δημοσιογραφική οικογένεια έμεινε φτωχότερη, καθώς ο Άγγελος Μπόβαλης είχε να προσφέρει ακόμη πολλά», επεσήμανε η ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνοντας τον θάνατο του δημοσιογράφου. 

«Διένυσε 35 σχεδόν χρόνια μαχητικής δημοσιογραφίας, στο πολιτικό κυρίως ρεπορτάζ, εκφράζοντας πάντοτε αδέσμευτα τη γνώμη του, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος, που αγαπούσε πολύ τη δουλειά του και κατάφερνε πάντοτε να εξελίσσει με τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό και τις επικοινωνιακές δεξιότητες, που διέθετε σε μεγάλο βαθμό», ανέφερε ακόμη η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Ο Άγγελος Μπόβαλης γεννήθηκε το 1965, στη Θήβα και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική πορεία του, αρχικά ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Απογευματινή». Το 1988 άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερος ρεπόρτερ στην εφημερίδα «Επικαιρότητα», στο δυναμικό της οποίας παρέμεινε έως το 1991. 

Αμέσως μετά- και έως τον Δεκέμβριο του 1993- ανήκε στην ομάδα του ελεύθερου και πολιτικού ρεπορτάζ του «ΑΝΤ1». Παράλληλα, από τον Νοέμβριο του 1992 έως τον Ιανουάριο του 1994 συμμετείχε στη δημοσιογραφική ομάδα του «FLASH 9,61». 

Ανέλαβε την αρχισυνταξία στο «Star» τον Δεκέμβριο του 1993 και ακολούθησαν αρκετά ΜΜΕ, με κύριο πεδίο ευθύνης του το πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ τον Μάιο του 2023 έγινε διευθυντής ενημέρωσης του «ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM