Green Cola: Ένα αναψυκτικό που προσφέρει απόλαυση και «έμπνευση»

Green Cola: Ένα αναψυκτικό που προσφέρει απόλαυση και «έμπνευση»

Πώς η απουσία ασπαρτάμης και η ανανεωμένη γεύση της δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό σε κάθε της γουλιά.

ADVERTORIAL

 

Στην εποχή μας δίνουμε σημασία τόσο στην απόλαυση, όσο και στην ποιότητα, ακόμα και στον τομέα των αναψυκτικών. Για όλους εμάς που αναζητούσαμε ένα προϊόν τύπου cola με ωραία γεύση, χωρίς όμως ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες, η Green Cola αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Green Cola: Ένα αναψυκτικό που προσφέρει απόλαυση και «έμπνευση»

 

Από την πρώτη στιγμή που αντικρίσαμε το χρώμα της συσκευασίας της, δηλαδή το πράσινο, είχαμε την προδιάθεση ότι πρόκειται για πιο υγιεινή επιλογή στον τομέα των αναψυκτικών. Το ίδιο και λόγω του όνοματός της. Εδώ και 10 χρόνια, η Green Cola έχει βρει τη δική της θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων, όντας ένα προϊόν τύπου cola, δίχως την παρουσία ζάχαρης και περιττές θερμίδες, που διαθέτει φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ και πάνω από όλα υπέροχη γεύση.

 

Με λίγα λόγια, η Green Cola δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα προϊόν το οποίο να προκαλεί την ίδια απόλαυση με τους «συναδέλφους» της τύπου cola, διαθέτοντας όμως πιο φυσικά συστατικά, μηδενική θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς την παρουσία συντηρητικών, ζάχαρης και, φυσικά, ασπαρτάμης.

 

 

Η ξεχωριστή σημασία της απουσίας ασπαρτάμης

Η σημασία στην ποιότητα, που προκύπτει από τον green χαρακτήρα της, δεν σημαίνει ότι υπολείπεται γευστικών «πειρασμών». Με την νέα, ανανεωμένη γεύση της η οποία διαθέτει παραπάνω ανθρακικό, μας δημιουργεί έμπνευση και θετικές σκέψεις σε κάθε γουλιά, κάνοντας ακόμα και τις πιο άβολες στιγμές μας να μοιάζουν βολικές.

  

 

Πέρα όπως από την ψυχολογική τόνωση λόγω της αυθεντικής γεύσης, η Green Cola μπορεί να λειτουργεί ευεργετικά και by the green way. Ο «πράσινος» χαρακτήρας της ξεκινάει μεν από το «πράσινο» χρώμα του ονόματος και των συσκευασιών, ωστόσο επεκτείνεται και στους πιο ουσιαστικούς τομείς, όπως είναι εκείνοι των συστατικών.

 

Green Cola: Ένα αναψυκτικό που προσφέρει απόλαυση και «έμπνευση»

 

Το ότι το προϊόν παρασκευάζεται δίχως ασπαρτάμη αποτελεί σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας, ειδικά μετά την ανακοίνωση γύρω από τις επιπτώσεις του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ). Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, η ασπαρτάμη συγκαταλέγεται πιθανώς στις «καρκινογόνες» ουσίες εφόσον καταναλώνεται σε παραπάνω ποσότητες από την ημερήσια δόση της.

 

Σε καιρούς που αναζητούμε ποιοτικές και παράλληλα γευστικές επιλογές, η Green Cola ανταποκρίνεται στη συγκεκριμένη μας ανάγκη, προσφέροντάς μας παραπάνω από εκείνα που μπορούσαμε να ζητήσουμε.

 

 

Δίχως τις βλαβερές ουσίες να καλλιεργούν αισθήματα ανασφάλειας, η ανανεωμένη γεύση και ο «εκρηκτικός» της χαρακτήρας, μας γεμίζει με έντονα συναισθήματα και δημιουργικές σκέψεις από εκεί που δεν το περιμέναμε.

 

Instagram: https://www.instagram.com/greencolagr/

Facebook: https://www.facebook.com/GreencolaGreece/

YouTube: https://www.youtube.com/@greencola6957

 

#GreenCola #TheGreenSideofRefreshment #GreenLife #ΝOSugar #NOAspartame #ZeroCalories 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon