Καταγγελία Τουλιάτου: Στο πάτωμα πλοίου κοιμήθηκαν πυροσβέστες που επέστρεφαν από τη Ρόδο

Καταγγελία - Τουλιάτος: Στο πάτωμα πλοίου κοιμήθηκαν πυροσβέστες που επέστρεφαν από τη Ρόδο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook / Νίκος Τουλιάτος
0

Πυροσβέστες που μάχονταν εδώ και μέρες με την καταστροφική φωτιά στη Ρόδο βρέθηκαν να φεύγουν από το νησί πάνω σε κατάστρωμα πλοίου, προσπαθώντας να κοιμηθούν σε τραπέζια και στο πάτωμα, σύμφωνα με καταγγελία του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού, Νίκου Τουλιάτου. 

Σε φωτογραφία, που όπως ανέφερε τράβηξε ο ίδιος ο κ. Τουλιάτος, διακρίνονται στελέχη της πυροσβεστικής που επιστρέφουν από το νησί της Ρόδου να ακουμπούν πάνω σε τραπέζια του καταστρώματος για να μπορέσουν να κοιμηθούν.

Καταγγελία - Τουλιάτος: Στο πάτωμα πλοίου κοιμήθηκαν πυροσβέστες που επέστρεφαν από τη Ρόδο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook / Νίκος Τουλιάτος
Καταγγελία - Τουλιάτος: Στο πάτωμα πλοίου κοιμήθηκαν πυροσβέστες που επέστρεφαν από τη Ρόδο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook / Νίκος Τουλιάτος

Ο μουσικός αναφέρει ότι είδε πυροσβέστες «να κοιμούνται στα πατώματα ή στο τραπέζι ή να είναι όρθιοι». Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν πυροσβέστες να έχουν στρώσει στο πάτωμα, ανάμεσα σε καρέκλες του πλοίου, για να μπορέσουν να κοιμηθούν. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM