Τα αντικείμενα του Μάικλ Τζάκσον πουλήθηκαν σε δημοπρασία για 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τα αντικείμενα του Μάικλ Τζάκσον πουλήθηκαν σε δημοπρασία για 1 εκατομμύριο δολάρια. Facebook Twitter
0

Το περιεχόμενο του σπιτιού όπου έζησε ο Μάικλ Τζάκσον με τα τρία παιδιά του, λίγο πριν το θάνατό του στο Beverly Hills, πουλήθηκε για περίπου 1 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία. Ο οίκος δημοπρασιών Julian’s auctions είχε υπολογίσει ότι τα περιεχόμενα του σπιτιού θα πωλούνταν από 200.000 έως 400.000 δολάρια.

Κάποια από τα αντικείμενα ήταν αρκετά προσωπικά : Ένας μαυροπίνακας όπου τα παιδιά του Τζάκσον είχαν γράψει με κιμωλία  «Αγαπώ τον μπαμπά», πουλήθηκε για 5.000 δολάρια ενώ μια ντουλάπα με χειρόγραφο σημείωμα του Τζάκσον σε ένα καθρέφτη απέφερε 25.750 δολάρια. Στην δημοπρασία περιλαμβάνονταν επίσης έπιπλα, έργα τέχνης και άλλα αντικείμενα από το σπίτι όπου ζούσε ο Τζάκσον.

«Ο Mάικλ Τζάκσον έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω γιατί ζούσε γι’ αυτούς», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οίκου δημοπρασιών Ντάρεν Τζούλιεν. H εταιρεία του έχει κάνει δημοπρασίες για πολλούς διάσημους όπως η Σερ, η Μπάρμπαρα Στράιζαντ, ο Γουίλιαμ Σάτνερ  και ο Slash.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM