Οι Bad Blue Boys εξέδωσαν ανακοίνωση για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι Bad Blue Boys εξέδωσαν ανακοίνωση για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανακοίνωση μέσω Τelegram έβγαλαν πριν από λίγο οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι Bad Blue Boys, όπου μιλούν πρώτη φορά μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

«Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ» αναφέρουν στην πρώτη ανακοίνωσή τους μετά τα αιματηρά επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της Αγιας Σοφιας, στο OPAP Arena.

«Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη και δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ούτε μπορούν να υπάρχουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος. Υπάρχει μόνο μια δήθεν «έρευνα» από την συμβιβασμένη ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να κατευθύνει στη συνέχεια ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες για να ικανοποιήσουν το αιμοδιψές κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική.

»Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών. Τρεις τραυματίστηκαν από ρουκέτες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές. Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο αυτά τα γεγονότα διαταράσσουν το αφήγημα σύμφωνα με το οποίο οι Bad Blue Boys ευθύνονται για όλα;

»Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό της Κροατίας: Σταματήστε αυτό το λιντσάρισμα που στοχεύει σε εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!».

Οι Bad Blue Boys εξέδωσαν ανακοίνωση για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια Facebook Twitter

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ιατροδικαστική έκθεση για τον Μιχάλη Κατσουρή

Το ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι στέρησε τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα την ιατροδικαστική έκθεση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το βαθύ τραύμα στο χέρι και συγκεκριμένα στον πήχη προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία η οποία ήταν και η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Το τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν ίσως προκλήθηκε, από μαχαίρι τύπου κάραμπιτ.

Ο 29χρονος, με βάση την ΕΡΤ που επικαλείται την ιατροδικαστική έρευνα, έχασε όλο του το αίμα μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά

Στο μεταξύ, αποκαλυπτικές εικόνες από τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν, που συνελήφθησαν για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήρθαν στο φως. Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα ευρήματα από το σημείο των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά και τη δίωξη σε βάρος των 105 συλληφθέντων για κακουργηματικές πράξεις.

Σε βάρος τους, ειδικότερα, ασκήθηκε δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και επτά πλημμελήματα.

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM