Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται και οι 30 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται και οι 30 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Οι 30 συλληφθέντες που απολογήθηκαν σήμερα για τα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον θανατηφόρο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, προφυλακίστηκαν.

Ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 22χρονος Αλβανός ήταν οι πρώτοι που κρίθηκαν προφυλακιστέοι νωρίς το απόγευμα για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία κατέληξε στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. 

Στις απολογίες τους οι περισσότεροι νωρίτερα υποστήριξαν κατά περίπτωση, ότι απλώς βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, ότι πήγαν από περιέργεια να δουν τι γίνεται και δεν συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ άλλος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως είχε τον σουγιά που βρέθηκε επάνω του, επειδή είναι ηλεκτρολόγος. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πρώτες προφυλακίσεις για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αρχικά 12 και στη συνέχεια, αργά το βράδυ και οι υπόλοιποι 18 κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας που απολογήθηκε σήμερα για την αιματηρή συμπλοκή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν 28 Κροάτες κατηγορούμενοι, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ενώ οι Κροάτες ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά, ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή επειδή είχε ραντεβού με κάποιον για να αγοράσει μηχανή.

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν αύριο 30 κατηγορούμενοι, ενώ την Κυριακή θα απολογηθούν οι τελευταίοι 45 κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ