Χάρι Στάιλς: Σε μέγεθος τσέπης το νέο βιβλίο για τη ζωή του, την καριέρα του, τη μόδα

Χάρι Στάιλς: Σε μέγεθος τσέπης το νέο βιβλίο με αναφορές για τη ζωή του Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο σε μέγεθος τσέπης και με περισσότερες από 140 σελίδες με φωτογραφίες του Χάρι Στάιλς είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Harry Styles», φέρει σκληρό εξώφυλλο και είναι γραμμένο από τους Άλεξ Μπιλμς, Άγια Κανάι και τον μουσικό συντάκτη του Variety Τζεμ Άσγουατ. Εκτός από τις φωτογραφίες στο βιβλίο υπάρχουν περιγραφές του Χάρι Στάιλς κατά τις πιο σημαντικές στιγμές του πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Το βιβλίο είναι ήδη νούμερο 1 μπεστ σέλερ στο διαδίκτυο. Χωρίζεται σε τρεις ενότητες, η καθεμία με μια σύντομη εισαγωγή για τη μουσική, τη μόδα και την απήχηση που έχει. Οι στιγμές που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν τη διάφανη μαύρη μπλούζα με φιόγκο από τον Gucci και τις μπότες με τακούνι στο Met Gala. Η αστραφτερή του εμφάνιση στο Coachella με τη Σανάια Τουέιν. Το καθοριστικό λανσάρισμα της επιτυχίας και του βίντεο του «As It Was» που καθόρισε την καριέρα του και δεκάδες εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά σε εκδηλώσεις όπως τα Grammy και τα BRIT Awards.

«Ο Χάρι Στάιλς είναι ο ποπ σταρ της εποχής και δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε γι' αυτό», γράφει ο Άλεξ Μπιλμς στην εισαγωγή του βιβλίου. «Είναι γοητευτικός, είναι αστραφτερός, έχει όμορφους τρόπους, υπέροχα μαλλιά και είναι τόσο ξύπνιος όσο θέλεις» λέει ο ίδιος.

Ο ποπ σταρ ολοκλήρωσε την πρώτη του σόλο περιοδεία στα τέλη Ιουλίου έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια στον δρόμο. Η περιοδεία κατατάσσεται τώρα ως η πέμπτη με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας περίπου 617,3 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από 169 παραστάσεις και πέντε εκατομμύρια εισιτήρια που κόπηκαν.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το τρίτο σόλο άλμπουμ του με τίτλο «Harry's House», το οποίο κέρδισε τα βραβεία Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς και το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ, καθώς και τα τέσσερα βραβεία BRIT για τα οποία προτάθηκε. Το τραγούδι «As It Was» έφτασε στο νούμερο 1 σε 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 15 εβδομάδων στην κορυφή του Billboard Hot 100.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM