Κακοκαιρία Daniel: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία- Μήνυμα από το 112

Κακοκαιρία Daniel: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία- Μήνυμα από το 112 Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία, που σφυροκοπά η κακοκαιρία Daniel

Περίπου τις 10:00 το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112, που υπενθύμιζε στους κατοίκους της Μαγνησίας ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στον νομό, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη. 

«Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στον νομό Μαγνησίας με εντολή της αστυνομίας, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», ανέφερε το μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους. 

Κακοκαιρία Daniel: Απανωτά μηνύματα από το 112

Από το πρωί της Πέμπτης έχουν σταλεί άλλα δύο μηνύματα από το 112, λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Αρχικά, εστάλη μήνυμα στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας, που τους καλούσε να απομακρυνθούν από ισόγεια. Η κατάσταση στην περιοχή είναι δραματική, καθώς χωριά έχουν πλημμυρίσει. Κάτοικοι έχουν ανέβει στις στέγες σπιτιών για να σωθούν και ο δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου εξέφρασε φόβους ότι θα πνιγούν άνθρωποι.

Μήνυμα του 112 εστάλη και για την εκκένωση του οικισμού Κάτω Λεχώνια, στη Μαγνησία. Οι κάτοικοι κλήθηκαν να απομακρυνθούν προς τα Άνω Λεχώνια, εξαιτίας της πλημμύρας. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενής καταγγέλλει στο ότι «φόρτωσαν» τον ΑΜΚΑ της με 13.000 ευρώ

Ελλάδα / Ασθενής καταγγέλλει ότι «φόρτωσαν» τον ΑΜΚΑ της με 13.000 ευρώ για είδη που δεν χρειάζεται

Η γυναίκα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας καταγγέλλει πως φαίνεται στο ΑΜΚΑ της να έχει παραλάβει 2.132 ευρώ για ηλεκτρονικό ποδήλατο για τετραπληγία και 3.500 για αναπηρικό αμαξίδιο
LIFO NEWSROOM