Επεισόδια στη Λάρισα έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επεισόδια στη Λάρισα- Χημικά και κρότου λάμψης έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης Facebook Twitter
Φωτ.: Onlarissa
0

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το συντονιστικό κέντρο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα, όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ανακοινώσει τα μέτρα για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.

Τα επεισόδια στη Λάρισα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το onlarissa, όταν κάποιοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της αστυνομίας, που βρίσκεται έξω από το συντονιστικό κέντρο όπου πραγματοποιείται αυτή την ώρα σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν και οι συγκεντρωμένοι απάντησαν με σκληρά συνθήματα ενώ άναψαν φωτιές σε κάδους. Τότε η αστυνομία έκανε χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM