Buba Night Market
Στον επάνω όροφο με τα δεκάδες ταϊλανδέζικα φαναράκια θα μπορείς να βιώσεις μια μυστηριακή εμπειρία με επαγγελματίες των καρτών ταρό  και της αστρολογίας. 

Το Buba Night Market επιστρέφει

To πολυσυλλεκτικό soirée επιστρέφει στο Buba με ένα party απο τους Street Outdoors Soundsystem!

ADVERTORIAL

 

Ένα νέο φθινοπωρινό Buba Night Market είναι γεγονός. Αυτή την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, το Buba Bistrot Exotique επαναφέρει τη soulful ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε την περασμένη άνοιξη και σε καλεί σε μια άκρως ατμοσφαιρική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Ξεκινώντας από τις έξι το απόγευμα, το σκηνικό στο Buba ενώνει street food κουλτούρα, μόδα, τέχνη, πνευματισμό και, φυσικά, μουσική με τη συμβολή των Street Outdoors Soundsystem.

 

Η κουζίνα του Buba Bistrot Exotique μεταφέρεται σε πάγκους που θυμίζουν παζάρι της νοτιοανατολικής Ασίας και προσφέρει πιάτα και κοκτέιλ σε ειδικές τιμές. Καθώς απολαμβάνεις μια κρύα σαλάτα με noodles, λαχανικά και χοιρινό ή ένα δροσιστικό Buba Bloody Mary μπορείς να χαζέψεις τα fashion items που διαθέτουν influencers και πρόσωπα της μόδας μέσα από τις συλλογές τους, από επώνυμα brands σε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, κοσμήματα καθώς και προϊόντα ομορφιάς σε χαμηλές τιμές, μέχρι νέα brands από ανεξάρτητους δημιουργούς που παρουσιάζουν τη δουλειά τους όπως τα Choé, Alchemia & Paisios Mentesidis. Μέρος των εσόδων από το market θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.

 

Buba Night Market
Η κουζίνα του Buba Bistrot Exotique μεταφέρεται σε πάγκους που θυμίζουν παζάρι της νοτιοανατολικής Ασίας και προσφέρει πιάτα και κοκτέιλ σε ειδικές τιμές.

 

Στον επάνω όροφο με τα δεκάδες ταϊλανδέζικα φαναράκια θα μπορείς να βιώσεις μια μυστηριακή εμπειρία με επαγγελματίες των καρτών ταρό  και της αστρολογίας. 

 

Το Buba Night Market ντύνεται μουσικά από το set των Street Outdoors Soundsystem, μια σειρά από πολιτιστικά-μουσικά events eclectic αισθητικής με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού ευρωπαϊκού βιώματος. Τα επιτυχημένα πάρτι με founders τους Jiles και Jose σε Έλλαδα και Ευρώπη έχουν συγκεντρώσει την τελευταία δεκαετία χιλιάδες πιστούς της house και disco μουσικής!

 

Buba Night Market

 

Buba Night Market

 

Buba Bistrot Exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 210 6231151
FacebookInstagram
Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 18:00, είσοδος ελεύθερη.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon