Luxury Studios and Apartments Gatto Perso
Το gatto perso luxury studios and apartments είναι μια πρόταση διαμονής που ξεπερνά τα όρια της φιλοξενίας.

Luxury Studios and Apartments Gatto Perso: Art deco αισθητική, vintage λεπτομέρειες και αυθεντική θεσσαλονικιώτικη φιλοξενία

Εδώ θα σας αντιμετωπίσουν ως έναν φίλο, προτείνοντας επιλογές ανάλογα με την εποχή, για να βιώσετε την πόλη σαν ντόπιοι.

Το gatto perso luxury studios and apartments είναι μια πρόταση διαμονής που ξεπερνά τα όρια της φιλοξενίας. Δίπλα στη Ρωμαϊκή Αγορά και μια ανάσα από τα κυριότερα αξιοθέατα, αυτό το επιβλητικό κτίριο που χρονολογείται στο 1926 και ανακαινίστηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του αλλά και την αισθητική των αρχικών ιδιοκτητών του εκφράζει ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος, προβάλλοντας στοιχεία που σπάνια μπορεί κάνεις να συναντήσει πια. 

 

Εδώ θα αισθανθείς πως βρίσκεσαι σε ένα αρχοντικό της Θεσσαλονίκης και οι οικοδεσπότες θέλουν να σε περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε μέσα από ενδελεχή έρευνα και πολλή υπομονή, αφού η διαδικασία αποκατάστασης διήρκεσε πέντε ολόκληρα χρόνια, ώστε να μην επηρεαστεί καθόλου η πρόσοψη και να μην αλλοιωθεί στο ελάχιστο η αρχική εικόνα που είναι φτιαγμένη με πολύ γούστο, σε στυλ art deco, χωρίς περιττές λεπτομέρειες αλλά με έντονο το αρχοντικό στοιχείο. 

 

Luxury Studios and Apartments Gatto Perso

 

Μοιρασμένα στους πέντε ορόφους είναι δεκαοκτώ διαμερίσματα που εντυπωσιάζουν με τις ρομαντικές και vintage λεπτομέρειές τους, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως άνετες κατοικίες, αφού καθένα περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαρμάρινο μπάνιο και αυτόνομη θέρμανση, ενώ κάθε όροφος αποτελείται από τρεις διαφορετικούς τύπους δωματίων ώστε να εξυπηρετεί τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών. Τα apartments διαθέτουν άνετο σαλόνι και είναι ιδανικά για χώρο εργασίας ή για επισκέπτες που θα μείνουν αρκετές μέρες στην πόλη. 

 

Την ίδια στιγμή, η εσωτερική αυλή στην οποία έχουν πρόσβαση κάποια από τα διαμερίσματα –ορισμένα έχουν μπαλκόνι–, συνορεύει με τις αυλές τριών ακόμα νεοκλασικών κτιρίων, προσφέροντας μια ανάσα πρασίνου στο κέντρο της πόλης και δημιουργώντας ένα απίθανο θεατρικό σκηνικό. Εδώ θα σας αντιμετωπίσουν ως έναν φίλο, προτείνοντας επιλογές ανάλογα με την εποχή, για να βιώσετε την πόλη σαν ντόπιοι. Εστιατόρια με τοπικές γεύσεις, εναλλακτικά στέκια, βόλτες σε παλαιοπωλεία, vintage stores, events αλλά και κοντινές εκδρομές που θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία της περιοχής.

 

Στο Gatto Perso μπορείτε να ανακαλύψετε την πόλη μαζί με το κατοικίδιό σας, καθώς γάτες και σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι και παρέχονται κρεβατάκια, μπολ για φαγητό και νερό, κουβερτούλες για μια άνετη διαμονή. Όσο για τις χαμένες γάτες, απ’ όπου πήρε το όνομα του, ίσως τις συναντήσετε να τριγυρνούν στην αυλή, αφού όχι μόνο τις φιλοξενούν αλλά αναλαμβάνουν επίσης την τροφή και στείρωσή τους.

 

Luxury Studios and Apartments Gatto Perso

 

www.gattoperso.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon