The Meet Market
Το e-shop του Meet Market λειτουργεί 24/7 και αποτελεί μια επιμελημένη συλλογή με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα.

Αν δεν μπορείς να πας στο Meet Market, το νέο e-shop του Meet Market έρχεται σε σένα!

Η ομάδα του Meet Market σκέφτηκε πώς θα μπορούσαν να μεταφέρουν την αίσθηση του φυσικού Meet Market στον ψηφιακό πλέον κόσμο.

ADVERTORIAL

 

Έπειτα απο 16 χρονια και περισσοτερες απο 130 εκδηλωσεις, η δημιουργία ενός διαδραστικού Marketplace για το Meet Market ήταν φυσική εξέλιξη. Με αυτή την κίνηση το Meet Market ορίζει την αποστολή του, που δεν είναι άλλη από την ανάδειξη του ταλέντου των επιχειρηματιών του τόπου μας και την εξάπλωση της φήμης της ελληνικής δημιουργικότητας. Στόχος είναι οι «Μakers», δηλαδή οι Δημιουργοί, όπως αποκαλούνται στη γλώσσα του Meet Market, αλλά και οι «Shoppers», δηλαδή οι Αγοραστές, όχι μόνο από όλη την Ελλάδα αλλά απ’ όλο τον κόσμο, να έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω μιας user friendly online πλατφόρμας αγορών.

 

Η ομάδα του Meet Market σκέφτηκε πώς θα μπορούσαν να μεταφέρουν την αίσθηση του φυσικού Meet Market στον ψηφιακό πλέον κόσμο. Έτσι γεννήθηκε η πλατφόρμα www.themeetmarket.gr, την οποία οι δημιουργοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να προσαρμόσουν σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική τους, με τον ίδιο τρόπο που θα έστηναν το pop up shop τους στην εκδήλωση του Meet Market.

 

The Meet Market
Εάν είσαι shopper που αγαπάς να αγοράζεις μοναδικά, handmade αντικείμενα φτιαγμένα με αγάπη, τότε είσαι μόλις ένα κλικ μακριά.

 

Εάν είσαι maker, λοιπόν, μπορείς να διαμορφώσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα του Meet Market. Μπορείς να ανεβάσεις και να πουλήσεις τα προϊόντα σου σε μια διαδικτυακή κοινότητα γεμάτη ζωντάνια παρέα με άλλους σχεδιαστές, τεχνίτες, παραγωγούς, συλλέκτες και δημιουργούς. Γίνε σήμερα μέλος αυτής της κοινότητας, εντελώς δωρεάν, και προσέγγισε ένα κοινό που αναζητά μοναδικά προϊόντα σαν τα δικά σου.

 

Εάν είσαι shopper που αγαπάς να αγοράζεις μοναδικά, handmade αντικείμενα φτιαγμένα με αγάπη, τότε είσαι μόλις ένα κλικ μακριά.

 

Το e-shop του Meet Market λειτουργεί 24/7 και αποτελεί μια επιμελημένη συλλογή με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το e-shop θα βρεις όλους εκείνους που κάνουν την κουλτούρα της αγοράς αυθεντική και ξεχωριστή και με τη δική σου υποστήριξη θα συνεχίσουν όχι απλά να επιβιώνουν αλλά να ευδοκιμούν.

 

The Meet Market

 

www.themeetmarket.gr
Facebook: Τhe Meet Market 
Instagram: @themeetmarket.gr 
TikΤοk: @themeetmarket

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon