Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι αποκτά εβδομαδιαία εκπομπή

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι αποκτά εβδομαδιαία εκπομπή Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία θα απαντά σε ερωτήσεις των ακροατών. 

Σε παρέμβαση που έκανε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε αυτή την εκπομπή, στην «ώρα του προέδρου», όπως είπε. 

«Θα ήθελα να αρχίσουμε και την ώρα του προέδρου μια φορά την εβδομάδα στο “Κόκκινο” και να μπορώ να απαντάω κατευθείαν ερωτήσεις από τους φίλους μας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ίδια παρέμβαση στον ραδιοφωνικό «αέρα», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως είναι μια «καινούρια ημέρα» για την παράταξη που «ενωμένοι και με φρέσκιες ιδέες, φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία».

Στέφανος Κασσελάκης: Μικρή απόσχιση, μικρές οι διαφορές σε επίπεδο πολιτικής

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποχωρήσεις. «Τα όργανα αυτό το σαββατοκύριακο απέδειξαν ότι μπορούν να δουλέψουν όταν υπάρχει η βάση, η οποία πάντα μπορεί να δίνει μια νομιμοποίηση στον πρόεδρό της», σημείωσε αρχικά. 

Όταν ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι αποχώρησε σχεδόν η μισή Κεντρική Επιτροπή από τη συνεδρίαση του οργάνου, ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε απαντώντας «μην λέμε ψέματα» και συμπλήρωσε «εγώ ήθελα να πω μια γρήγορη καλημέρα». 

Όσο για τις αποχωρήσεις, μίλησε για μια «μικρή απόσχιση» και συμπλήρωσε ότι οι διαφορές είναι μικρές σε επίπεδο πολιτικής. «Δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης- κάτι το οποίο είναι μια φιλοσοφική διαφορά- και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», ανέφερε ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης και υπογράμμισε «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Πολιτική / Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Ο δήμαρχος Αθηναίων καταγγέλλεται πως έχει στείλει μηνύματα και emails σε πολίτες για να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ - «Πορτοσάλτε, Γεωργιάδης εισακούστηκαν», απαντά ο ίδιος
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Πολιτική / Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για τη μεγάλη και την τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να πάμε στις εθνικές εκλογές, συντηρώντας το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος»
LIFO NEWSROOM
Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

Πολιτική / Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

«Δεν διανοούμαστε να χάσουμε την ευκαιρία για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο χρειάζονται τρία πράγματα: Σχέδιο, διάθεση σύνθεσης δυνάμεων, ενότητα δηλαδή, και εμπειρία διακυβέρνησης»
LIFO NEWSROOM