ADVERTORIAL

 

Το street food ερμηνεύεται στη Ροή delicatessen ως το ελληνικό κολατσιό, εκείνο το γρήγορο γεύμα που επιθυμείς για να σβήσεις την πείνα σου, και μάλιστα το θέλεις εδώ και τώρα. Λίγο όρθιος - λίγο καθιστός, αλλά χωρίς εκπτώσεις στη νοστιμιά και στην ποιότητα. Αυτά είναι που κάνουν το street food spot της Αποστόλου Παύλου να ξεχωρίζει. Οι εκλεκτές πρώτες ύλες που συνδυάζονται σε νόστιμες συνταγές, χορταστικές, γρήγορες και θρεπτικές. 

 

Το μενού είναι βασισμένο στα προϊόντα της ελληνικής παραγωγής, παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα άποψη γύρω από το brunch αλά ελληνικά αλλά και γενικά γύρω από το «γρήγορο γεύμα» που μπορείς να πάρεις σε take away ή να γευτείς στα τραπεζάκια του μαγαζιού. Στις πρωινές επιλογές –το brunch σερβίρεται από τις 8:00 μέχρι τις 12:45– θα βρεις έναν παραδοσιακό καγιανά με φύλλα σαλάτας και γραβιέρα, γιαούρτι με γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο αλλά και χειροποίητα pancakes καρότου με σταφίδες, μήλο και κανέλα – το αμερικανικό έδεσμα εδώ «μιλάει ελληνικά». Healthy bowls με χειροποίητη γκρανόλα και μέλι αρωματισμένο με λεβάντα και μια ομελέτα με ασπράδια και μπρόκολο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά και μια φανταστική «πειραγμένη» σπανακόπιτα –το στοίχημα κάθε παλιάς Ελληνίδας νοικοκυράς– με παστράμι, κρέμα παρμεζάνας, φοκάτσια και ντοματίνια.

 

Ροή Delicatessen

 

Η Ροή delicatessen ξέρει τι χρειάζεσαι κάθε στιγμή της ημέρας και φροντίζει να το έχει για να ικανοποιεί την ανάγκη –μάλλον την επιθυμία– για ένα ποιοτικό γεύμα που σε ξεκουράζει με τη νοστιμιά του. Από τις 13:00 και μετά το μενού αλλάζει σε μια εμπειρία γαστρονομίας σε μορφή street food που κάνει τη βόλτα στο Θησείο ακόμα πιο νόστιμη.

 

Μπέργκερ, hot dogs και σαλάτες εναλλάσσονται στις επιλογές που πρέπει να δοκιμάσεις. Το Italian burger με κρέμα παρμεζάνας, μανιτάρια και iceberg είναι all time classic. Στα hot dogs θα βρεις ένα lobster roll spetsofai που σε προκαλεί να το δοκιμάσεις, με μοσχαρίσιο λουκάνικο, κρεμμύδι, πιπεριά, ντομάτα και κρέμα κόλιανδρου. Για πιο sharing περιστάσεις υπάρχουν τα tacos diy με λουκάνικο, κοτόπουλο, γουακαμόλε και σος γιαουρτιού, ενώ στα γλυκά πιάτα σε περιμένουν οι παραδοσιακοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλα ή πραλίνα.

 

Στη Ροή delicatessen βρίσκεις εκείνες τις οικείες γεύσεις που σου φτιάχνουν το κέφι γιατί ξυπνούν αναμνήσεις και ταυτόχρονα βρίσκεσαι μπροστά στην έκπληξη μιας νοστιμιάς που γνωρίζεις για πρώτη φορά, αυτό είναι το αληθινά απολαυστικό street food.

 

Ροή Delicatessen

 

Απόστολου Παύλου 41, Θησείο, 210 3452100

rohflow.gr

Instagram: roh.delicatessen

Οδηγός Γεύσης