Στον εισαγγελέα ο κηδεμόνας των σκύλων που τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη

Στον εισαγγελέα ο κηδεμόνας των σκύλων που τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο 37χρονος κηδεμόνας των σκύλων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα μία 50χρονη γυναίκα.  

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 37χρονος κηδεμόνας των σκύλων νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων. 

Τα τρία τσομπανόσκυλα επιτέθηκαν στη γυναίκα και την τραυμάτισαν θανάσιμα μέσα στην αυλή του σπιτιού της, όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή της Νεοχωρούδας όταν οι τρεις σκύλοι ξέφυγαν από την επίβλεψη του κηδεμόνα τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν στην 50χρονη, μητέρα δύο παιδιών. Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM