Super League: Συνεδριάζει το μεσημέρι - Στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

Super League Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League μετά την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη την οποία κατέθεσαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης. 

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε αρχικό αντικείμενο την αποχή των διαιτητών , ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να συζητηθεί και η πρόταση μομφής, σε βάρος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη. Την πρόταση μομφής κατέθεσαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, και Άρης, ζητώντας να εκπέσει από το αξίωμά του, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης ζητούν να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον απόηχο των μέτρων κατά της οπαδικής βίας και καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για τα τελευταία επεισόδια στου Ρέντη, που εκθέτουν ομάδες, οι οποίες δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία των μελών, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν την στήριξη και άλλων συλλόγων. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο νέο γήπεδο 100.000 θέσεων κόστους 2 δισ. λιρών

Αθλητισμός / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο «ομπρέλα» 100.000 θέσεων, αξίας 2 δισ. λιρών

Το έργο θα μπορούσε να αποφέρει δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, να δημιουργήσει έως και 92.000 θέσεις εργασίας και περισσότερα από 17.000 νέα σπίτια
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα 3-2: Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη με γκολ του Τετέ και περιμενουν τη ρεβάνς

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα 3-2: Οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη με γκολ του Τετέ και περιμενουν τη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός έψαξε και τέταρτο γκολ, με τον Τζούρισιτς να σημαδεύει το δοκάρι στο 82', ενώ η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά
LIFO NEWSROOM