Οι σειρές που θέλεις, όποτε θέλεις με το EON on demand

Οι σειρές που θέλεις, όποτε θέλεις με το EON On Demand

Διευθέτησε τον χρόνο σου και αποφάσισε πότε, πώς και πού θα δεις τις αγαπημένες σου σειρές, μέσω του EON On Demand εντελώς δωρεάν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, χάρη στην προσφορά δωρεάν πρόσβασης σε όλο το περιεχόμενο της EON.

ADVERTORIAL

Θυμάστε μια φορά κι έναν καιρό που ακυρώναμε εξόδους, αφήναμε δουλειές στη μέση ή μέναμε ξάγρυπνοι επειδή παιζόταν στην τηλεόραση το επόμενο επεισόδιο σειράς στην οποία είχαμε αναπτύξει εθισμό; Αυτή η λαίλαπα, που πρόσθετε αχρείαστο άγχος στην καθημερινότητά μας και έθετε ακόμα έναν περιορισμό στη διευθέτηση του ελεύθερου χρόνου μας, έλαβε τέλος χάρη στις υπηρεσίες on demand. Το μέρος όπου μπορείς να δεις μια σειρά όποτε και όπως θέλεις, να σταματήσεις το επεισόδιο, να το ξεκινήσεις πάλι, να το γυρίσεις πίσω για να απολαύσεις μια περίτεχνη σκηνή που σε εξέπληξε ή να το προχωρήσεις επειδή δεν αντέχεις άλλο την αναμονή για να μάθεις την ταυτότητα του δολοφόνου – δεν υιοθετούμε, αλλά αποδεχόμαστε τις προτιμήσεις κάθε μερίδας του κοινού.

 

Και αυτό τον Δεκέμβριο το περιεχόμενο της EON On Demand περιλαμβάνει σειρές πρόσφορες να ικανοποιήσουν το κοινό και μάλιστα όλο το κοινό, καθώς η Nova, έχει ξεκινήσει ήδη από τις 10/12 να διαθέτει δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο της EON και θα συνεχίσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

 

Το Picnic at Hanging Rock, που είχε μεταφερθεί μοναδικά στο σινεμά δια χειρός Πίτερ Γουίαρ, διασκευάζεται ξανά ως μίνι σειρά, με αλαφροϊσκιωτη διάθεση και πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Ντόρμερ του Hunger Games και του Game of Thrones.  Κι αν αυτό είναι ριμέικ κινηματογραφικής ταινίας, το Bones of Crows αποτελεί έκφανση μιας πρακτικής ολοένα και πιο συνηθισμένης: ταινίες που, μέσα στον ορυμαγδό φρέσκιας παραγωγής, δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν τον αντίκτυπο που τους αναλογούσε, βρίσκουν το κοινό τους (και με το παραπάνω) μέσω της επανασύστασης τους υπό τη μορφή μίνι σειράς.

 

Ένα υποείδος που συγκεντρώνει την προσοχή του φιλοθεάμονος κοινού είναι η μυθοπλασία που αφορά τον βίο και την πολιτεία μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Το Victoria αφηγείται τα πρώτα χρόνια της βασίλισσας Βικτώρια και αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες και, κατά γενική ομολογία, καλύτερες σειρές στην κατηγορία του. Ένα άλλο είδος, που αναίτια εξορίστηκε από τη μεγάλη οθόνη και βρήκε καταφύγιο στη μικρή, είναι η ρομαντική κομεντί. Το You & Me ακολουθεί τρεις ανθρώπους  που βιώνουν προσωπικές τραγωδίες, νιώθουν πως δεν έχουν τίποτα καλό να περιμένουν και, για να επικαλεστούμε τη Rihanna, βρίσκουν την αγάπη σε ένα μέρος χωρίς ελπίδα.

 

To Α Confession επαινέθηκε όσο λίγες βρετανικές μίνι σειρές τα τελευταία χρόνια, βασίζεται σε αληθινή ιστορία, έδωσε στον καλό μας Μάρτιν Φρίμαν (Sherlock, The Hobbit, Love Actually) δραματικό ρόλο περιωπής, πήρε και δυο υποψηφιότητες για BAFTA. Στο Redemption μια στιβαρή αστυνομικός καλείται να διαλευκάνει τον φόνο μιας νεαρής γυναίκας, σε μια σειρά αστυνομικής προδικασίας και ιρλανδικής ιδιοσυγκρασίας. 

 

Στο Apples Tree Yard η πάντα εξαιρετική Έμιλι Γουάτσον υποδύεται μια γυναίκα που ζει μια ήσυχη ζωή στα προάστια με την οικογένεια της, μέχρι που βυθίζεται στη δίνη του πάθους της για έναν γοητευτικό ξένο με τη μορφή του Μπεν Τσάπλιν. To A Spy Among Friends διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να σβήσει την δίψα των φαν της κατασκοπείας, με ήρωα έναν πράκτορα της ΜΙ6, που πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ότι ο κολλητός και συνάδελφος του ήταν επί χρόνια μυστικός πράκτορας της KGB. Το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ Γκάι Πιρς και Ντέιμιαν Λούις αναμφίβολα αυξάνει το πρεστίζ της σειράς. Τέλος, τo Οur House είναι μια μίνι σειρά μυστηρίου με ηρωίδα μια γυναίκα που επιστρέφει μια μέρα στο σπίτι της, για να διαπιστώσει ότι κατοικούν ξένοι εκεί και ότι ο σύζυγός της αγνοείται. Συνωμοσία των άλλων ή του μυαλού της; Δεν θα σας πούμε, να δείτε τη σειρά για να μάθετε!

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon