Βρέθηκε σκύλος που χάθηκε πριν από επτά χρόνια

Βρέθηκε σκύλος που χάθηκε πριν από επτά χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Όταν μια φιλοζωική οργάνωση στην Αγγλία ενημερώθηκε για έναν αδέσποτο σκύλο που κυκλοφορούσε σε χωριό, δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη της υπόθεσης: το ζώο είχε χαθεί πριν από επτά χρόνια. 

Τον Νοέμβριο, πολίτες ενημέρωσαν την οργάνωση Lost Dog Recovery πως είδαν έναν μικρόσωμο μαύρο σκύλο να τρέχει σε δρόμο κοντά στο Κρόλι Ντάουν, ένα χωριό στο δυτικό Σάσεξ. 

«Σταμάτησαν την κυκλοφορία, άφησαν τον σκύλο να εξαφανιστεί στο δάσος και ήξεραν ότι δεν έπρεπε να τον ακολουθήσουν, αλλά να επιστρέψουν αμέσως για να αφήσουν τροφή», ανέφερε η οργάνωση σε ανάρτηση. 

Ρωτώντας τους ντόπιους, έμαθαν ότι γνώριζαν τον σκύλο και τον τάιζαν συχνά. Με τη βοήθεια μιας κάμερας και του φαγητού που άφηναν τακτικά στον σκύλο, κατάφεραν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του ζώου και να καταστρώσουν ένα πλάνο. 

Στις 9 Δεκεμβρίου, η οργάνωση έστησε μια παγίδα, με ένα δελεαστικό δείπνο- ζεστό ψητό κοτόπουλο και πατέ- χάρη στην οποία κατάφεραν να πιάσουν τελικά τον σκύλο. 

Εξετάζοντας το 12 ετών ζώο, διαπίστωσαν πως είχε τσιπ. Μόλις είχαν βρει τη Ρόουζ. Ο σκύλος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του τον Μάρτιο του 2017, μέσα σε ένα 24ωρο μετά την υιοθεσία του. 

Η ιστορία της Ρόουζ δεν είχε το τέλειο happy end. Η οργάνωση επικοινώνησε με τους κηδεμόνες της, όμως πλέον δεν ζουν στην περιοχή και οι συνθήκες της ζωής τους έχουν αλλάξει, οπότε δεν μπορούν να τη φροντίσουν. «Βεβαίως ενθουσιάστηκαν που είναι ασφαλής και υγιής και στεναχωριούνται που δεν μπορούν να την πάρουν πίσω», ανέφερε η οργάνωση. 

Τουλάχιστον, η Ρόουζ δεν θα περάσει στον δρόμο τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της. Προς το παρόν τη φροντίζουν σε καταφύγιο στο Κεντ, όμως ήδη πολλοί είναι αυτοί που δήλωσαν ότι θέλουν να την υιοθετήσουν ή να τη φιλοξενήσουν μέχρι να βρει ένα σπίτι. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της Apple να διαφοροποιήσει την εφοδιαστική της αλυσίδα, αλλά πλέον γίνεται πιο γρήγορα και πιο εκτεταμένα
LIFO NEWSROOM
Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Διεθνή / Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Κλιμακώνονται οι εντάσεις μετά την επίθεση με 26 νεκρούς τουρίστες - Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν αρνείται κάθε εμπλοκή στη σφαγή – Προειδοποιεί για κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης
LIFO NEWSROOM
Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM