Δανειζόμενο τον τίτλο του από το ομώνυμο τραγούδι των Led Zeppelin, το “All of My Love” είναι μια ηχο-χορογραφική κατασκευή, που προκύπτει από την ανάκληση βιωμάτων, κειμένων, αντικειμένων, χειροτεχνικών πρακτικών και χειρωνακτικών εργασιών. Ένα μεταβαλλόμενο τοπίο μέσα στο οποίο τίποτα δεν μένει άηχο. Μια πρόσκληση σε ένα αισθητηριακά δυνατό βίωμα που διερευνά τα όρια της απώλειας. Μια χορογραφική σύνθεση από ετερόκλητες μνήμες και εικόνες. Μια επιστολή αγάπης, αναπόλησης και φόρου τιμής σε όλα εκείνα που (δεν) είναι πια μαζί μας.

 

Αναζητώντας κίνητρα και συγκίνηση, η καλλιτέχνιδα αρχίζει με ένα ερώτημα: «Πώς θα ηχούσε ένας τελευταίος χορός, αν το αύριο δεν υπήρχε»; Για να δοκιμάσει μια απάντηση, επιλέγει να επαναφέρει μνήμες, μέσω της εκτροπής ανόμοιων μεταξύ τους στοιχείων, ανασυνθέτοντάς τα ηχητικά. Στιγμιότυπα ταινιών, στίχοι τραγουδιών και χροιές προσώπων που όλα τους υπήρξαν αγαπημένα, αποσπάσματα από Super8 ερασιτεχνικά οικογενειακά βίντεο, ήχοι από γεωργικά εργαλεία και οικιακές συσκευές, φωτογραφίες και σωματικές μνήμες δημιουργούν μια τελετουργική συνθήκη, μέσω της οποίας αμφισβητούνται οι τρόποι ύπαρξης.

 

Το “All of My Love” διαφεύγει της γραμμικότητας εμψυχώνοντας χρονικές ασυνέχειες και θέτει υπό αμφισβήτηση τη δυαδικότητα, θολώνοντας τα όρια της αρχής και του τέλους. Αποκαλύπτει προσωπικές ρίζες, τραύματα και φαντασιώσεις σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με την ιδέα του θανάτου. Καταγράφει αναμνήσεις και τις μετουσιώνει σε έναν τόπο κάθαρσης προσκαλώντας τον θεατή να γίνει μέρος μιας οξύμωρης αναπόλησης. Κυνηγά ένα φτερό στον άνεμο. Το “All of My Love” είναι μια κινητική και ηχητική κραυγή για όλα εκείνα που απουσιάζουν, για όλα όσα τελειώνουν, για όσα υπάρχουν και μετασχηματίζονται, για όσα είναι για πάντα εκεί.

 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Παρασκευή 23 - Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 20:30 

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 21:00 

Παρασκευή 1 - Κυριακή 3 Μαρτίου στις 21:00 

Στη Μικρή Σκηνή