Έπεσαν τα πρώτα χιόνια μέσα στη Θεσσαλονίκη

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια μέσα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ξεκίνησε πριν από λίγο να χιονίζει σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας τους μετεωρολόγους για την επέλαση της νέας κακοκαιρίας.

Σε Ωραιόκαστρο, Λαγκαδά, Πεύκα, Χορτιάτη, Φίλυρο, Δερβένι και Ασβεστοχώρι τα χιόνια έχουν αρχίσει να πέφτουν εδώ και λίγη ώρα, χιονοπτώσεις ξεκίνησαν ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, αναμένονται χιονοπτώσεις και σε Πολίχνη και Εύοσμο.

Αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω της χιονόπτωσης

Νωρίτερα η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως λόγω των χιονοπτώσεων οι οδηγοί όλων των οχημάτων θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Με την ίδια απόφαση, απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Και τα δύο μέτρα έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 14:00.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως «απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρους άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, επί της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του Κόμβου Κ-13 (Νοσοκομείο Αγ. Παύλος) έως το ύψος του Κόμβου Λαχαναγοράς».

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM