Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε συγκέντρωση υποψήφιου δημάρχου του κόμματος Ερντογάν

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε συγκέντρωση υποψήφιου δημάρχου του κόμματος Ερντογάν Facebook Twitter
Φωτ.: Anadolu
0

Ένοπλη επίθεση έγινε σε προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου δημάρχου του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην περιοχή Κιουτστούκτσεκμετζε της Τουρκίας. 

Η ένοπλη επίθεση έγινε σε συγκέντρωση του Αζίζ Γενίαϊ, υποψήφιου δημάρχου του Κιουτστούκτσεκμετζε με το AKP- το κυβερνών κόμμα στην Τουρκία- στις 16:30 (τοπική ώρα). Ο δράστης είχε μακρύκανο όπλο και πιστόλι, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια. 

Από την επίθεση τραυματίστηκε μία γυναίκα, 22 ετών. Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που φέρεται να καταγράφει τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ.

Ο Μουράτ Κουρούμ, υποψήφιος του ΑΚΡ στην Κωνσταντινούπολη- όπου υπάγεται ο περιφερειακός δήμος του Κιουτστούκτσεκμετζε, καταδίκασε την επίθεση. «Αυτές οι απειλές κατά της δημοκρατίας μας δεν θα μας βγάλουν ποτέ, μα ποτέ, από το δρόμο μας», υπογράμμισε με ανάρτησή του στα social media ο Μουράτ Κουρούμ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM