Τουρκία: Βούλιαξε εμπορικό πλοίο στον Μαρμαρά - Αγνοούνται έξι μέλη πληρώματος

Τουρκία: Βούλιαξε εμπορικό πλοίο στον Μαρμαρά - Αγνοούνται έξι μέλη πληρώματος Facebook Twitter
0

Το τουρκικό εμπορικό πλοίο «Batuhan A» με εξαμελές πλήρωμα βυθίστηκε σήμερα το πρωί στη θάλασσα του Μαρμαρά, νότια της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές.

Τρία πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το πλοίο. Στην ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας Ακτών, σημειώθηκε ότι στο σημείο κατευθύνθηκαν άμεσα σωστικά σκάφη KEGM-6 και KIYEM-4 της Γενικής Διεύθυνσης Ακτοφυλακής.

Λίγη ώρα μετά από την έναρξη των ερευνών εντοπίστηκε μία σωστική λέμβος η οποία ωστόσο ήταν άδεια. Εκεί κοντά βρέθηκε άδειο σωσίβιο.

Το εμπορικό πλοίο μήκους 69 μέτρων, που μετέφερε ξηρό φορτίο, εξέπεμψε σήμα κινδύνου λίγο μετά τις 06:30 (τοπική ώρα, 05:30 ώρα Ελλάδας) την ώρα που βρισκόταν στα ανοικτά του νησιού Ιμραλί, που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα από τις ακτές της Κωνσταντινούπολης, επεσήμανε το τουρκικό υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με τις αρχές, το εμπορικό πλοίο με σημαία Τουρκίας έπαψε να εκπέμπει σήμα στις 07:12 τοπική ώρα, πλέοντας στα ανοιχτά της Πανόρμου στην Κύζικο.

Με πληροφορίες: Sabah, Milliyet, AHaber

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM
Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Διεθνή / Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέστρεψε δίνοντας σόου για τους φανατικούς του υποστηρικτές, με τον Έλον Μασκ να χοροπηδά επί σκηνής για να τον αποθεώσει - «Όπως έλεγα...», ξεκίνησε την ομιλία του - Ενός λεπτού σιγή και τέσσερις ήχοι καμπάνας για τον νεκρό και τους τραυματίες - Ακούστηκε και το Ave Maria
LIFO NEWSROOM