ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2024 | 09:44

Με χώρισε

Το αγόρι μου μετά από 2 χρόνια σχέσης, χωρίς εξηγήσεις, απλά τη μια μέρα βγήκαμε και ήταν καλά και την επόμενη μου έκλεινε τα τηλέφωνα. Όταν δε πήγα να τον βρω για να ζητήσω εξηγήσεις, μου έλεγε μόνο τέλος και ήταν απόλυτος και κατέβηκε και ο αδερφός του από το αμάξι, ο οποίος μου φώναζε να φύγω βρίζοντας με, επιχειρώντας να σηκώσει χέρι πάνω μου και εν τέλει μου έριξε μια μπουκάλα νερό (ο δικός μου δεν προσπάθησε καν να με προστατέψει). Μετά από μέρες, μου είπε ότι βαρέθηκε να ζητάω συνεχώς περισσότερα (που δεν ζήτησα τίποτα ιδιαίτερο, μια βόλτα που και που πέρα από το καφέ της γειτονιάς), ότι τον είχα μόνο για τις εκδρομές (ενώ πάντα πληρώνω τα μισά κ περισσότερα), ενώ εκείνος μονίμως με έγραφε οπότε είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Είχα δεθεί τόσο πολύ μαζί του, απομακρυνθηκα από όλους και τώρα νιώθω πιο μόνη και κενή από ποτέ.
4
 
 
 
 
σχόλια

Τίποτε δεν έγινε ξαφνικά.

Καιρό έβραζε, απλά μέσα του.

Πιθανότατα δε θα μάθεις ποτέ την αλήθεια γιατί συνέβη αυτό. Το βεβαιο είναι ότι δεν έχει σεβασμό ούτε στον εαυτό του, ούτε στις επιλογές που έκανε.

Δύναμη εύχομαι, έφυγες γι' άλλα.

"ενώ εκείνος μονίμως με έγραφε οπότε είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα" υπάρχει ανάγκη απάντησης? υπάρχει ανάγκη σχολίου? τόση απελπισία γ γκόμενο? τόσο κολοσσιαία ανασφάλεια κ εγωισμός στ πεζόδρομο? τ ν πω

Δεν έχω λόγια. Λυπάμαι για την κατάσταση που βρέθηκες. Οι τρόποι και των δύο (του δικού σου και του αδερφού) ήταν απαράδεκτοι. Του δικού σου ακόμα περισσότερο, γιατί δεν είχε μπέσα. Στο έκοψε ξαφνικά και απότομα αντί να σου πει έστω τους λόγους μετά από δύο χρόνια σχέσης χωρίς την παραμικρή εξήγηση. Όσο για τον αδερφό τί δουλειά είχε και ανακατεύτηκε στη σχέση σας ; Καμία, ακόμα και να του έβαλε λόγια ο δικός σου. Όπως τα γράφεις, εκείνος είχε το πάνω χέρι στη σχέση σας και σε ξεζούμιζε συναισθηματικά, χωρίς να νοιώθει από την πλευρά του κάτι το ιδιαίτερο. Και όταν ήρθε ο κορεσμός και μπούχτισε, στην έκανε. Το πρώτο λάθος σου ήταν που δεν είχες διακρίνει από νωρίς τα χάλια του ώστε να του δώσεις πόδι πρώτη. Το δεύτερο, είναι ότι εξακολουθείς να νιώθεις μόνη και κενή, ενώ έπρεπε να νοιώθεις τυχερή και να σε χαροποιεί που σου φανερώθηκε ο χαρακτήρας του έστω και μετά από δύο χρόνια. Το ότι ζητούσες συνεχώς περισσότερα ήταν πρόφαση δική του για να την κάνει. Μάζεψε τώρα λίγα λίγα τα κομμάτια, μην αφήνεσαι, προσπάθησε να ξαναβρείς τις παρέες σου και όσους νιώθεις δικούς σου και θα συνέλθεις.

Scroll to top icon