Έρχεται νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους με τους αγαπημένους του Άνταμ Ντράιβερ και Τομ Γουέιτς

Έρχεται νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους με τους αγαπημένους του Άνταμ Ντράιβερ και Τομ Γουέιτς Facebook Twitter
Τζιμ Τζάρμους, φωτ.: ΕΡΑ
0

«Father Mother Sister Brother», είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους για την οποία έχει επιστρατεύσει μερικούς από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. 

Ο ηθοποιός Άνταμ Ντράιβερ και ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός Τομ Γουέιτς θα συμπρωταγωνιστήσουν με την Κέιτ Μπλάνσετ στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους, «Father Mother Sister Brother». Στο καστ έχουν ενταχθεί επίσης οι Μαγίμ Μπαλίκ, Ίντια Μουρ, Βίκι Κριπς και Σάρλοτ Ράμπλινγκ.  

Η παραγωγή της ταινίας ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Παρίσι μετά από προηγούμενα γυρίσματα στο Δουβλίνο και το Νιου Τζέρσεϊ. Στη Νέα Υόρκη θα ακολουθήσει το στάδιο της μεταπαραγωγής και το κινηματογραφικό έργο αναμένεται να είναι έτοιμο αργότερα φέτος.

Η ταινία είναι ένα τρίπτυχο που ακολουθεί τρεις ξεχωριστές ιστορίες ανάμεσα στους γονείς και τα ενήλικα παιδιά τους, μία στο Παρίσι, μία στο Δουβλίνο και μία στη βορειοανατολική Αμερική. 

Σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για «κωμωδία συνυφασμένη με νήματα μελαγχολίας» με «μελέτες χαρακτήρων, ήσυχη, παρατηρητική και μη επικριτική». Ο Τζιμ Τζάρμους είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η ταινία θα έχει ένα μουσικό στοιχείο, αλλά είναι άγνωστο εάν θα περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια ή όχι. 

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Saint Laurent Prods., με επικεφαλής τον διευθυντή δημιουργικού του οίκου μόδας, Άντονι Βακαρέλο, της MUBI and the Apartment (εταιρεία του Fremantle) μαζί με τη Badjetlag του Τζιμ Τζάρμους και τη CG Cinema. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

adam driver

Οθόνες / Άνταμ Ντράιβερ στη LiFO: «Βαριέμαι τις αυτοεπεξηγηματικές ερμηνείες»

Μετά τον Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο ταλαντούχος Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται ξανά έναν διάσημο Ιταλό: εξηγεί πώς προσέγγισε την προσωπικότητα του Ένζο Φεράρι στην ομώνυμη βιογραφία του Μάικλ Μαν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κέιτ Μπλάνσετ: «Οι κοινωνίες σπρώχνουν τις συλλογικές τους αποτυχίες κάτω από το χαλί»

Αποκλειστική συνέντευξη / Κέιτ Μπλάνσετ: «Οι κοινωνίες σπρώχνουν τις συλλογικές τους αποτυχίες κάτω από το χαλί»

Με αφορμή το «Νέο Αγόρι», μια ταινία του συμπατριώτη της Γουόρικ Θόρντον στην οποία ανέλαβε την παραγωγή και πρωταγωνιστεί, η σπουδαία ηθοποιός συζητά με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Αποκαλύπτει ένα δύσκολο παιδικό βίωμα, μιλά για τις έννοιες του θαύματος και του σωτήρα, θυμάται πώς γνώρισε τον Χρήστο Νίκου και τι την έλκει στο σινεμά που αυτός οραματίζεται. 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM