Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι Facebook Twitter
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ Σάββατο 1η Ιουνίου λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1o GALATSI NIGHT RUN».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν σε οδούς και λεωφόρους στην περιοχή του δήμου Γαλατσίου είναι οι εξής:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από Λεωφ. Γαλατσίου έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Ελλάδα / Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Απαιτείται επίσης έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων
LIFO NEWSROOM