ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2024 | 21:21

Μπερδεμένη κατάσταση

Μιλάω με μία κοπέλα που γνώρισα από το ίνστα εδώ και 1 βδομάδα περίπου. Δεν μπορώ να πω πως την γνώρισα αλλά θα πω ότι ήταν από μία ομάδα με ένα κοινό μας χαρακτηριστικό. Με αυτή την κοπέλα έχω νιώσει απόλυτη ταύτιση και δεν νομίζω να μπορέσω να την δω ποτέ φιλικά, δηλαδή από την στιγμή που την γνώρισα ένιωσα αυτό το κάτι (πείτε το καψούρα, έρωτα, όπως θέλετε πείτε το) που κάνει οποιαδήποτε φιλική σχέση αδύνατη. Το συζήτησα μαζί της και νιώθει το ίδιο αλλά μου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει και δεν μπορεί να κάνει μονογαμική σχέση, δηλαδή έχει δοκιμάσει την μονογαμία και δεν της άρεσε. Εγώ ποτέ δεν υπήρξα πολυγαμικός, όταν μου αρέσει πολύ κάποια και νιώσω αυτό το κάτι, είναι σαν να μην υπάρχουν άλλες κοπέλες, ακόμα και αν δω κάποια πάρα πολύ όμορφη στον δρόμο, δε θα σκεφτώ καν να την προσεγγίσω. Δεν μπορώ φυσικά να την πιέσω ή πείσω να δοκιμάσει μονογαμική σχέση με μένα αλλά σίγουρα θα ζηλεύω απίστευτα πολύ όταν όσο δεν είμαστε μαζί θα ξέρω πως συνευρίσκετε ερωτικά με άλλα άτομα (είναι pansexual οπότε και με τα 2 φύλα). Τι μπορώ να κάνω; Την θέλω τόσο πολύ αλλά θέλω την αποκλειστικότητα..
7
 
 
 
 
σχόλια

Μου κάνει εντύπωση που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα γνωριμίας,μπήκε σε τόσες λεπτομέρειες για τα προσωπικά της.Μπορεί να σου είπε ψέματα για να σε αποφύγει σοκάροντας σε και ευελπιστώντας να σταματήσεις.Μπορεί να σου είπε και αλήθεια έχοντας κάτι άλλο στο μυαλό της,και θέλει να δεί την αντίδραση σου.Μπορεί βέβαια και να σε δουλεύει κανονικά και να σπάει πλάκα γράφοντας μυθεύματα καλυμμένη πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.Δέν μπορώ να καταλήξω σε ασφαλές συμπέρασμα.
Αλήθεια,ποιό κοινό χαρακτηριστικό έχετε στην ομάδα συνομιλίας; Ήταν τόσο δύσκολο να το αναφέρεις;

Τίποτα δε μπορείς να κάνεις, δεν αλλάζουν αυτά. Και μάλιστα είναι τόσο βασικό κομμάτι, οπότε "λόγια του αέρα" για μένα ότι έχετε απόλυτη ταύτιση και στα υπόλοιπα, ειδικά μετά από - μόλις ! - μία εβδομάδα γνωριμίας.
Και να σου πω και ένα επιπλέον μυστικό ; Και παρέα να κάνατε, πολύ πιο εύκολα να το γυρίσεις εσύ τελικά σε πολυγαμία και πανσεξουαλισμό παρά αυτή σε μονογαμία, για αρκετούς λόγους που όμως δεν θα αναλύσω τώρα.
Ίσως λοιπόν υπάρχει μία περίπτωση στις εκατό να σε αλλάξει αυτή και να σε μάθει -τουλάχιστον- να μη ζηλεύεις. Να την αλλάξεις εσύ, αποκλείεται.

@Rainbow, 4. 6. 2024/8: 04
Μιας και ρωτάς έτσι γενικά για σεξουαλικές προτιμήσεις και πεποιθήσεις χωρίς να διευκρινίζεις τί είδους και ποιές, γενικά και εγώ θα σου απαντήσω :
Ναι, και το έχω ήδη κάνει.
Εσύ για έναν άνδρα ;

Πιο ειδικά θα γίνω αδιάκριτη. Οποτε γενικά θα απαντήσω κι εγώ ναι, αλλα μόνο πεποιθησεις, οι προτιμήσεις μου παραμένουν ίδιες και αναλλοίωτες

@Rainbow
Μα και εγώ, στον τομέα πεποιθήσεις αναφερόμουν προηγουμένως. Σεξουαλικές προτιμήσεις είμαι μεγαλύτερος από 18-20 ώστε ακόμα να ψάχνομαι μήπως και άλλαζε κάτι. Μέχρι εκείνες τις ηλικίες πάνω κάτω πιστεύω υπάρχουν τα περιθώρια για αλλαγές και πειραματισμούς στο σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου. Μετά, η "ταυτότητα" οριστικοποιείται.
Δε γίνεσαι καθόλου αδιάκριτη που ρωτάς, απλά δεν είναι χώρος πριβέ chat εδώ.

Εννοείται ότι δεν είναι σε ρώτησα σε σχέση με την απάντηση σου στην εξομολόγηση επειδή είπες ότι είναι πιο εύκολη η αλλαγή για τον άντρα πάρα για την γυναικα. Επειδή καταλαβαίνω ότι ενοχλήθηκες ζητώ συγγνώμη.

Rainbow, σχόλιο 5.6.2024/10: 29
Και ακόμα το λέω. Άφησα μόνο ένα μικρό "παράθυρο" για το σεξουαλικό κομμάτι στην περίπτωση που είναι γύρω στα 20 εφόσον ηλικία δεν ξέρουμε.
Πώς να το πω. Να το γυρίσει ο πολυγαμικός σε μονογαμία και να γίνει από πανσεξουαλικός θιασώτης αποκλειστικά του αντίθετου φύλου, είναι στα μάτια μου σα να περιμένουμε από τον συνειδητό vegan να επιστρέψει στο κρέας.
Εκτός από αυτό, γράφει καθαρά ότι "έχει δοκιμάσει τη μονογαμία και δεν της άρεσε". Σε αντίθεση με τον εξομολογούμενο που δεν έχει δοκιμάσει πολυγαμία.
Και όχι, δεν το έθεσα με βάση το φύλο άνδρας/γυναίκα.
Δεν με ενόχλησες Κωνσταντίνα.

Scroll to top icon