Λονδίνο: Οι τηλεφωνικοί θάλαμοι μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης

Λονδίνο: Οι τηλεφωνικοί θάλαμοι μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης Facebook Twitter
0

Πολλοί τηλεφωνικοί θάλαμοι στο Λονδίνο, μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης, απο διάφορους ταλαντούχους καλλιτέχνες, στο πλαίσιο του εορτασμού των 25ων γενεθλίων της παιδικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «ChildLine».


Η ιδρύτρια της οργάνωσης, Esther Rantzen, τονίσε ότι ταπεινοί τηλεφωνικοί θάλαμοι έχουν διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη σύλληψη του «ChildLine».


Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:«Η συνεργασία μας με τους δημιουργικούς και εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο ArtBox ήταν μια φανταστική εμπειρία. Από την απαρχή του ChildLine, ο τηλεφωνικός θάλαμος αποτελούσε όχι μόνο το μοναδικό αλλά και το μόνο ασφαλές μέσο επικοινωνίας των παραμελημένων και κακοποιημένων παιδιών με τους ψυχολόγους μας», τονίζει.


Έχουν φιλοτεχνηθεί στο σύνολο 86 τηλεφωνικοί θάλαμοι από καλλιτέχνες, όπως τους Sir Peter Blake, Liy Cole, Giles Deacon, Zandra Rhodes, Philip Treacy και Julien Macdonald.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM