Φωτιά τώρα στο Κίτσι: Καίει ανεξέλεγκτη στον Άη Γιάννη - Zημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις

Φωτιά τώρα στο Κίτσι: Καίει ανεξέλεγκτη στον Άη Γιάννη - Εκκενώσεις και ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία από τη φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου / EUROKINISSI
0

Ανεξέλεγκτα καίει αυτή την ώρα η φωτιά στο Κίτσι, στην λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή τις τελευταίες ώρες, δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες έχουν φτάσει σε βιομηχανίες και κάποιες διάσπαρτες κατοικίες της περιοχής, προκαλώντας ζημιές.

Την ίδια ώρα τα εναέρια μέσα πετούν πάνω από το μέτωπο της φωτιάς, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού, ενώ σε πιο μεγάλο ύψος πετούν τα επιβατικά αεροσκάφη που βρίσκονται σε διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου κάθε λίγα λεπτά γίνεται απογειώσεις και προσγειώσεις.

Η φωτιά ξέσπασε από τον παράδρομο της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου από οικόπεδο πίσω από μια επιχείρηση σκαφών με αποτέλεσμα να μεταδοθεί σύντομα λόγω των ανέμων σε παρακείμενες επιχειρήσεις και σε έκταση με χαμηλή βλάστηση. Η προσπάθεια της Πυροσβεστικής τώρα επικεντρώνεται στο να σταματήσει η πορεία προς τις κατοικημένες περιοχές.

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων

Λόγω της φωτιάς, διενεργούνται εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων:

  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου και Ηρακλειδών
  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου και Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας
  • Έξοδος Αττικής Οδού προς Κορωπί.  

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ