ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2024 | 19:03

Κόμπλεξ με το ύψος μου😭

Πως να σταματήσω να έχω πρόβλημα με το ύψος μου; Στην τελική δεν το επέλεξα καν. Πώς να μη δίνω σημασία; Σε όποιον χώρο και να μπω ο κόσμος με κοιτάει περίεργα. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι αντικοινωνικό; Όποιος με βλέπει με ρωτάει τι ύψος έχω. Εσείς πως θα αισθανοσασταν στη θέση μου δηλαδή; Πληροφοριακά 208cm είμαι.
4
 
 
 
 
σχόλια

Εντάξει δεν εισαι και εξωγήινος για να σε κοιτάζουν με απορία. Όλοι οι μπασκετμπολιστες τόσο και περισσότερο ύψος έχουν απλά τούς φαίνεται απίστευτο γιατι δεν το συναντας συχνα. Οι περισσοτεροι ειμαστε ταπες. Όταν σε ρωτάνε πάντως το υψος σου να τούς ρωτάς κι εσύ για το βαρος τους. Έτσι για σπάσιμο. :)

Μιας και το ρωτάς, όμορφα θα αισθανόμουν να βλέπω την πλειοψηφία "αφ' υψηλού".
Συν του ότι θα εντυπωσίαζα πιο ψηλές γυναίκες, που με τη σειρά τους είναι συνήθως πιο εντυπωσιακές για τον μέσο άνδρα.
Άσε που και πολλές μεσαίες τους προτιμούν, επειδή "εκπέμπουν πιο προστατευτικά συναισθήματα".
Κατά τα υπόλοιπα, δεν πιστεύω ότι "όπου και να μπεις σε κοιτούν περίεργα και όποιος σε βλέπει σε ρωτάει τί ύψος έχεις", πολύ περισσότερο, που σε έναν κόσμο όλο και ψηλότερων ανθρώπων το "208" δεν είναι πλέον και τόσο εντυπωσιακό νούμερο από μόνο του ώστε να σε ρωτάει ο καθένας.

Scroll to top icon