Ο Λύτρας εργάζεται στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού

Ο Λύτρας εργάζεται στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού Facebook Twitter
Απόστολος Λύτρας/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο προφυλακισθείς για ξυλοδαρμό της συζύγου του, γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας φέρεται να εργάζεται στην καντίνα των φυλακών του Κορυδαλλού προκειμένου να μειώσει τον χρόνο κράτησής του.

Όπως μεταδόθηκε ο κ. Λύτρας κάνει μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών. Ο δικηγόρος φέρεται να δέχεται παραγγελίες από τους συγκρατούμενούς τους για τσιγάρα και τρόφιμα, τις οποίες μεταφέρει σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Σημειώνεται πως όποιος εργάζεται στη φυλακή, η μία ημέρα κράτησης λογίζεται για δύο, ενώ είναι ένας τρόπος να περνάει ο χρόνος πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος είναι λιγομίλητος με τους συγκρατούμενούς του, ενώ αποφεύγει να προαυλίζεται μαζί με τους υπόλοιπους, καθώς δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με άλλους κρατουμένους που μπορεί να έχουν προηγούμενα μαζί του από δικαστικές υποθέσεις. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM