The Kidzone
Το The Kidzone είναι αυτό που όλοι θα ευχόμασταν να προσφέρουμε στα παιδιά μας για να κάνουμε το παιχνίδι τους μια εμπειρία που αφορά την ίδια τους την ανάπτυξη.

The Kidzone: Μια ιδέα που κάνει το παιχνίδι δημιουργική εμπειρία

Το The Kidzone είναι αυτό που όλοι θα ευχόμασταν να προσφέρουμε στα παιδιά μας για να κάνουμε το παιχνίδι τους μια εμπειρία που αφορά την ίδια τους την ανάπτυξη.

ADVERTORIAL

 

Όταν μια μαμά αποφασίζει να αφήσει τη δικηγορία για να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά, μπορεί να συμβούν σπουδαία πράγματα. Η Χριστίνα, θέλοντας να προσφέρει στα μικρά της ό,τι καλύτερο, ανακάλυψε πόσο σημαντικά είναι τα ανοικτού τύπου παιχνίδια που ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε το The Kidzone, εμπνευσμένο από τη φυσική έλξη και την αυξημένη συγκέντρωση των παιδιών στο μη δομημένο παιχνίδι με φυσικά αντικείμενα και στους μικρόκοσμους που μπορούν να δημιουργήσουν με αυτά.

 

H ίδια αφιέρωσε άπειρο χρόνο και ενέργεια για να μοιραστεί με όλους εμάς την εμπειρία που προσφέρει αυτό το παιχνίδι. Φτιάχνει μόνη της πλαστελίνη χρησιμοποιώντας φυσικά, μη τοξικά, ύψιστης ποιότητας συστατικά τροφίμων και ζαχαροπλαστικής, γι’ αυτό το συγκεκριμένο προϊόν έχει λάβει πιστοποιητικό CE και είναι απόλυτα ασφαλές για να παίξουν τα παιδιά. Είναι εύπλαστη και εξαιρετικά μαλακή και κάθε χρώμα της έχει ένα ξεχωριστό άρωμα που ενισχύει την εμπειρία του παιχνιδιού.

 

The Kidzone

 

The Kidzone

 

Τα play kits του The Kidzone φτιάχτηκαν μετά από παρατήρηση των αναγκών των παιδιών. Έγιναν δοκιμές, αλλαγές, επανασχεδιάστηκαν και, πάνω απ’ όλα, δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη! Πρόκειται για χειροποίητα αισθητηριακά θεματικά kit παιχνιδιού, εμπνευσμένα από τη φύση, τα οποία περιλαμβάνουν σπιτική, μη τοξική πλαστελίνη και απτικά, φυσικά υλικά αλλά και φιγούρες, όλα προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να διεγείρουν τις αισθήσεις των παιδιών, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

 

Το The Kidzone είναι αυτό που όλοι θα ευχόμασταν να προσφέρουμε στα παιδιά μας για να κάνουμε το παιχνίδι τους μια εμπειρία που αφορά την ίδια τους την ανάπτυξη. Θα τα βρεις online σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνει τις αγορές παιχνίδι.

 

www.thekidzone.gr

Facebook: The.kidzone.g

Instagram: @the.kidzone.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon