«Ο διάβολος φοράει Πράντα»: Η Μέριλ Στριπ επιιστρέφει στο sequel της ταινίας

«Ο διάβολος φοράει Πράντα»: Η Μέριλ Στριπ επιιστρέφει στο sequel της ταινίας Facebook Twitter
0

Όλα είναι έτοιμα για το sequel της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Πράντα», καθώς τόσο η Μέριλ Στριπ όσο και η Έμιλι Μπλαντ έχουν ήδη υπογράψει για τη νέα ταινία. 

H Miranda Priestly ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη με τη συνέχεια του «The Devil Wears Prada!». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Disney εργάζεται για την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 με πρωταγωνίστριες την Μέριλ Στριπ, την Αν Χάθαγουεϊ, την Έμιλι Μπλαντ και τον Στάνλεϊ Τούτσι.

Η Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Μπλαντ φέρονται να έχουν ήδη υπογράψει. Επίσης υπογραμμίζει ότι η σεναριογράφος της αρχικής ταινίας, Αλίν Μπρος ΜακΚίνα, αναμένεται να επανέλθει για να γράψει το νέο σενάριο, το οποίο φέρεται να ακολουθεί την Miranda Priestly κοντά στο τέλος της καριέρας της και αντιμέτωπη με την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών. Στην προσπάθεια να βρει λύση καταφεύγει στην παλιά της βοηθό Emily Charlton η οποία είναι πλέον μια ισχυρή διευθύντρια σε έναν όμιλο πολυτελείας.

Σύμφωνα με το Deadline και ο αρχικός σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Φράνκελ, βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση για το Αρχείο Αλβανικής Μετανάστευσης

Πολιτισμός / Μια έκθεση για το Αρχείο Αλβανικής Μετανάστευσης

Αρχειακά τεκμήρια διαφορετικού είδους, από κρατικά έγγραφα, εφημερίδες και οπτικοακουστικό υλικό μέχρι οικογενειακές φωτογραφίες, ρούχα και αντικείμενα μιλούν για την ιστορία της Αλβανικής μετανάστευσης
LIFO NEWSROOM
Ο Σκαθαροζούμης, ένα ανατρεπτικό θρίλερ κι ένα εξαιρετικό δικαστικό δράμα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σκαθαροζούμης, ένα ανατρεπτικό θρίλερ κι ένα εξαιρετικό δικαστικό δράμα από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Τιμ Μπάρτον, η εξαιρετική «Υπόθεση Γκολντμάν» και το ανατρεπτικό «Strange Darling» ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ