Φρικτή τριπλή δολοφονία στη Βρετανία: Νεκρές οι κόρες και η σύζυγος παρουσιαστή του BBC από επίθεση με βαλλίστρα

Φρικτή τριπλή δολοφονία στη Βρετανία: Νεκρές οι κόρες και η σύζυγος παρουσιαστή του BBC από επίθεση με βαλλίστρα Facebook Twitter
John Hunt/ Φωτ.: BBC
0

Τρομακτική επίθεση με βαλλίστρα κοντά στο Γουότφορντ στη Βρετανία με τρεις γυναίκες νεκρές έχει σοκάρει τη Βρετανία από το απόγευμα της Τρίτης. Δράστης της φρικτής τριπλής δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 26χρονος, oνόματι Kyle Clifford, τον οποίο αναζητούν οι Αρχές. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα της δολοφονίας στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt, σύμφωνα με το BBC. 

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρισε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του να είναι σοβαρά τραυματισμένες. Λίγο αργότερα πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου Kyle Clifford από την περιοχή του Enfield, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την τριπλή δολοφονία μέσα στο σπίτι. Oι αρχές επίσης απευθύνουν άμεση έκκληση στον Kyle Clifford, 26 ετών, να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η αστυνομία πιστεύει ότι επρόκειτο για στοχευμένη επίθεση που πραγματοποιήθηκε με βαλλίστρα και πιθανώς άλλα όπλα.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα επίθεση με όπλα στις ΗΠΑ: Άγνωστος πυροβόλησε διερχόμενους σε αυτοκινητόδρομο του Κεντάκι

Διεθνή / Νέα επίθεση με όπλα στις ΗΠΑ: Άγνωστος πυροβόλησε διερχόμενους σε αυτοκινητόδρομο του Κεντάκι

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη - Τέσσερις ως έξι άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες - Πυροβολούσε κατά οχημάτων - Έχει αναγνωρισθεί αλλά παραμένει ασύλληπτος
LIFO NEWSROOM