Η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τον παππού της στο συνέδριο των ρεπουμπλικανών

Η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τον παππού της στο συνέδριο των ρεπουμπλικανών Facebook Twitter
φωτ.: Getty
0

Η μεγαλύτερη εγγονή του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η Κάι Τραμπ, έδωσε μια σύντομη αλλά προσωπική ομιλία για τον παππού της στη σκηνή του RNC το βράδυ της Τετάρτης.

«Μιλάω σήμερα για να μοιραστώ την πλευρά του παππού μου που οι άνθρωποι δεν βλέπουν συχνά», είπε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. «Για μένα, είναι απλώς ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει καραμέλες και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτούν. Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο». Ο Τραμπ φαινόταν περιχαρής καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας της εγγονής του. Η εμφάνιση προστίθεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο ατόμων, κυρίως γυναικών, που έχουν δείξει στους θεατές μια πιο προσωπική πλευρά του πρώην προέδρου. 

«Ακόμα και όταν περνάει από όλες αυτές τις δικαστικές υποθέσεις, πάντα με ρωτάει πώς τα πάω. Πάντα με ενθαρρύνει να πιέζω τον εαυτό μου για να γίνω όσο πιο επιτυχημένη μπορώ», είπε. «Προφανώς, βάζει τον πήχη αρκετά ψηλά, αλλά ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα τον πιάσω». Ήταν μια αξιοσημείωτη πρώτη στιγμή για την επόμενη γενιά των Τραμπ. Σε μια εισαγωγή του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του πρώην προέδρου, είπε ότι ήταν η «πρώτη φορά σε σκηνή» και «η πρώτη φορά που έκανε λόγο».

Η Κάι είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και της πρώην συζύγου του, Βανέσα Τραμπ. Μόλις έκλεισε τα 17 και δεν έχει ακόμα συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία για να ψηφίσει. Θεωρείται μανιώδης παίκτης του γκολφ, ενώ δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει να στέκεται δίπλα στον παππού της μετά τη νίκη σε ένα τουρνουά στο γήπεδο γκολφ Trump International Palm Beach.

Έγραψε λόγια υποστήριξης στον Τραμπ σε μια ανάρτησή της μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το Σάββατο. Δίπλα σε μια φωτογραφία ενός ματωμένου Τραμπ που σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα λίγες στιγμές μετά τον πυροβολισμό, έγραψε: «Σε αγαπάμε Παππού. Μην σταματάς ποτέ να παλεύεις!».

Νωρίτερα φέτος, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κέρδισε ένα γυναικείο πρωτάθλημα στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. «Είμαι πολύ περήφανη για το παιχνίδι μου και για το πού πηγαίνει, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Τον Ιούνιο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια εκδήλωση στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM