Συνελήφθη 27χρονος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Έχασε την πτήση του και έκανε φασαρία

Συνελήφθη 27χρονος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Άργησε και έκανε χαμό όταν δεν τον άφησαν να περάσει τον έλεγχο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» / EUROKINISSI
0

Ταραχή επικράτησε την Κυριακή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη ενός 27χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος έφτασε αργοπορημένος στον χώρο ελέγχου εισιτηρίων του αεροδρομίου, προκειμένου να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τότε δεν έγινε δεκτός από την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, με αποτέλεσμα να γίνει επιθετικός, προκαλώντας ταραχή στους γύρω του.

Άρχισε να χτυπά τα προστατευτικά καλύμματα των γραφείων προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους υπαλλήλους, ενώ παράλληλα έβρισε τους αστυνομικούς κατά την άφιξη τους στο σημείο.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM