Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το εντυπωσιακό φόρεμα της Σελίν Ντιόν χρειάστηκε 1.000 ώρες για να δημιουργηθεί

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε η Σελίν Ντιόν χρειάστηκε 1.000 ώρες ώστε να δημιουργηθεί Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε η Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού χρειάστηκε πολύ χρόνο ώστε να δημιουργηθεί.

Για την πρώτη της εμφάνισή της έπειτα από τέσσερα χρόνια, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, η Σελίν Ντιόν φόρεσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Dior που χρειάστηκε 1.000 ώρες για να δημιουργηθεί, σύμφωνα με τη Vogue France.

«Το φόρεμα υψηλής ραπτικής χρειάστηκε πάνω από 1.000 ώρες για να δημιουργηθεί στα ατελιέ του Dior», έγραψε το πρακτορείο σε ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο 27 Ιουλίου, περιλαμβάνοντας κοντινές φωτογραφίες από το σχεδιασμό του φορέματος. «Για το απόλυτο κεφάλαιο της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και την επιστροφή της στη σκηνή μετά από 4 χρόνια, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που φαντάστηκε η Maria Grazia Chiuri».

Η γαλλική έκδοση της Vogue ανέφερε πως το φόρεμα ήταν «κεντημένο με παγιέτες και πάνω από 500 μέτρα κρόσσια» που περιλάμβαναν επίσης χιλιάδες ασημένιες χάντρες. Η σχεδιάστρια του φορέματος, Maria Grazia Chiuri, μοιράστηκε στα social media το πώς ένιωσε που δημιούργησε το φόρεμα που φόρεσε η Σελίν Ντιόν για τη μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή.

«Η μία και μοναδική Σελίν Ντιόν τραγουδά στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με ένα φόρεμα Dior Haute Couture φόρεμα που δημιουργήσαμε ειδικά γι' αυτήν», έγραψε στο Instagram την Κυριακή 28 Ιουλίου. «Ήταν μεγάλη μας χαρά να λάβουμε μέρος σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή και να δημιουργήσουμε αυτό το ολοκέντητο φόρεμα με κεντημένη κάπα για αυτή την εκπληκτική εμφάνιση. Ευχαριστώ τη Σελίν Ντιόν που επέλεξε την Dior και την απίστευτη ομάδα!»

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή για πρώτη φορά από τότε που δημοσιοποίησε πως πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, τον  Δεκέμβριο του 2022. Στάθηκε στη βάση του Πύργου του Άιφελ για την εμφάνισή της, η οποία ξεκίνησε μετά το άναμμα της δάδας και στη συνέχεια συγκίνησε το πλήθος με την ερμηνεία της. Στο παρελθόν είχε ανοίξει τους αγώνες του 1996 στην Ατλάντα με την ερμηνεία του «The Power of the Dream». Μετά τη δυναμική της εμφάνιση, η Σελίν Ντιόν έκανε ανάρτηση στο Instagram και δήλωσε πως ήταν «τιμή» να τραγουδήσει στην τελετή έναρξης στο Παρίσι και ότι ήταν «γεμάτη χαρά» που επέστρεψε σε μια από τις «αγαπημένες της πόλεις».

«Πάνω απ' όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή», έγραψε μέσω Instagram το Σάββατο. «Όλοι σας ήσασταν τόσο επικεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι η παρουσία σας εδώ σημαίνει ότι αυτό έγινε πραγματικότητα για εσάς! Θα πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να γίνετε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM