Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Τρίτωσε το καλό» - Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μετάλλια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Τρίτωσε το καλό» - Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μετάλλια Facebook Twitter
Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής στους Ολυμπιακούς Αγώνες / EUROKINISSI
0

Για τα δύο επιπλέον μετάλλια που χάρισαν σήμερα στη χώρα οι Έλληνες αθλητές της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έστειλε τα συγχαρητήριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μέσω αναρτήσεών του στα social media, συνεχάρη τους Μιλένα Κοντού, Ζωή Φίτσιου, Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου για τις επιτυχίες τους στο Παρίσι, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τρίτωσε το καλό», ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί.

«Ακόμα ένα μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία! Θερμά συγχαρητήρια στη Μιλένα Κοντού και τη Ζωή Φίτσιου για το χάλκινο μετάλλιο! Σας ευχαριστούμε», έγραψε πρώτα για τις δύο αθλήτριες, και έπειτα «Το ελληνικό δίδυμο της κωπηλασίας, στο βάθρο των Ολυμπιονικών. Συγχαρητήρια στον Πέτρο Γκαϊδατζή και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου!», για την κατάκτηση του δεύτερου.

Υπενθυμίζεται πως μαζί με αυτά τα δύο μετάλλια, η Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έχει μέχρι στιγμής τέσσερα, μετά το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στα 200 μέτρα ύπτιο και το χάλκινο του Θοδωρή Τσελίδη στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM