Ολυμπιακοί Αγώνες: Στεφανίδη, Πόλακ, Αδαμοπούλου στα προκριματικά του επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στεφανίδη, Πόλακ, Αδαμοπούλου στα προκριματικά του επί κοντώ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Κατερίνα Στεφανίδη και Αριάδνη Αδαμοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του επί κοντώ, ενώ αποκλείστηκε η Ελένη Πόλακ.

O προκριματικός αγώνας του επί κοντώ γυναικών, με την συμμετοχή των Κατερίνας Στεφανίδη και Ελένη Πόλακ στο πρώτο προκριματικό γκρουπ και της Αριάδνης Αδαμοπούλου στο δεύτερο προκριματικό γκρουπ, ξεκίνησε στις 11:40 με αρχικό ύψος τα 4,20 μέτρα, το οποίο πέρασε με την πρώτη η Αριάδνη Αδαμοπούλου, όπως και η Ελένη Πόλακ. Στη συνέχεια, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4,40 μέτρα, το οποίο επίσης πέρασε με την πρώτη η Αριάδνη Αδαμοπούλου, ενώ αντίθετα, η Πόλακ απέτυχε στις τρεις προσπάθειές της και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τελευταία μεταξύ των Ελληνίδων επιχείρησε στα 4,40 μέτρα η Κατερίνα Στεφανίδη, που πέρασε με μεγάλη άνεση το ύψος, ενώ αποκλείστηκε και η χάλκινη ολυμπιονίκης του Τόκιο, Χόλι Μπράντσο.

Στη συνέχεια, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4,55μ., όπου απέτυχαν στην πρώτη τους προσπάθεια Στεφανίδη και Αδαμοπούλου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια, όμως η Αριάδνη Αδαμοπούλου, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, επειδή αποφασίστηκε να περάσουν 20 αθλήτριες στον τελικό, προκρίθηκε και αυτή στον τελικό.

Το όριο πρόκρισης στον τελικό ήταν τα 4,70 μέτρα. Αρχικά είχε αποφασιστεί εάν δεν περάσουν 12 αθλήτριες το όριο, να προκριθούν οι 12 καλύτερες επιδόσεις, όμως τελικά αποφασίστηκε να μπουν 20 αθλήτριες.

Φέτος, η Κατερίνα Στεφανίδη έχει επίδοση 4,73μ., η Πόλακ 4,60μ. και η Αδαμοπούλου 4,50μ.

 
 
 


 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM