Μίλτος Τεντόγλου: Στην υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό ζήτησε να δει το μετάλλιο του Καραλή

Μίλτος Τεντόγλου: Στην υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό ζήτησε να δει το μετάλλιο του Καραλή Facebook Twitter
0

Η πρώτη, ανεπίσημη υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου έγινε χθες στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου τον υποδέχθηκαν συναθλητές του στον στίβου και οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας.

Συγκρατημένος όπως πάντα, ο Τεντόγλου δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, είπε πως δεν χρειάζεται άλλη «τελετή» -που προγραμματίζεται για σήμερα το βράδυ, μετά την απονομή του μεταλλίου - και εστίασε το ενδιαφέρον του στο μετάλλιο του Εμμανουήλ Καραλή, που επίσης ήταν παρών στην υποδοχή.

Αμέσως ο Καραλής, που είχε το μετάλλιο... στην τσέπη, του το παρέδωσε ενώ και οι δύο τους ακούγονται στο βίντεο να μονολογούν ελαφρώς απογοητευμένοι πως «δεν γράφει το όνομα του νικητή» - όπως είχε γίνει σε άλλη διοργάνωση.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM