ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2024 | 13:59

ξαφνική αλλαγή

Γνωριστήκαμε μέσα από μια κοινότητα για τις πανελλήνιες καθώς εγώ είχα ρωτήσει για κάποιες σχολές που εκείνος γνώριζε . Μετα από χρόνια τυχαίνει να ανεβάσω κάτι και να μου απαντήσει και από τοτε μιλαμε κοντα πεντε μήνες . Έτυχε να βρεθώ στη πολη του και να βγούμε για καφέ, μια συνάντηση που θα ελεγε κανεις πήγε καλα. Ηξερα ότι ενδιαφέρεται για μια κοπελα και τον συμβούλευα η οποία ομως φαινεται ότι τον αγνοούσε αρκετα ενώ της πρότεινε να βγουνε επανειλημμένα . Αφού βγήκαμε και μετα και γνωριστήκαμε από κοντα , δεν είδα κάποια έτσι τρομερη αλλαγή αλλά οταν ρωτούσα τι εγινε με την άλλη μου ελεγε πως το μυαλό του είναι αλλου. Εν τελει αφού πίεσα να μαθω μου εξομολογήθηκε ότι το προσωπο αυτο είμαι εγώ και έπαθα σοκ. Μου ειπε πως δεν έχει ξανανιώσει έτσι τόσο άνετα πρωτη φορα που βγαίνεις με άτομο και προθυμοποιήθηκε να έρθει στη πολη μου να με δει και να το συζητήσουμε. Στο παρελθόν ήταν μπερδεμένος και θεωρεί ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν , μου λέει ότι τωρα με εμενα είναι ξεκαθαρα τα πράγματα και θα ήθελε να του δώσω μια ευκαιρία. Επειδή θα είναι σχέση από απόσταση φοβάμαι πως θα ζηλευω αρκετα , πως παντα θα υπάρχει αμφιβολία και πως θα πληγωθω. Εκείνος μου λέει ότι δεν θα με πληγώσει σα καμία περίπτωση γιατί δεν του αρεσει να το κάνει αυτο στους ανθρώπους . Θα ταξιδέψει για να με δει γιατί το θέλει αλλά εγώ νομιζω ότι είναι λίγο μεγάλη θυσία αν δεν ξερεις ότι αξίζει, εκείνος λέει πως αξίζει παντως . Θεωρεί πως όντως υπάρχει μια έλξη και ένα ενδιαφέρον. Εγώ έχω αμφιβολίες μήπως μιλάει με αλλες αλλά λέει ότι μονο εμενα θέλει και πως δεν μιλάει. Μου ειπε δεν θέλω να σε χασω , δεν μπορώ να φανταστω να μη μιλαμε. Είναι λίγο περιεργο από την άποψη του ότι απο εκεί που τον συμβούλευα και με συμβούλευε για αλλους τωρα είμαστε απλά εμείς και το μεταξύ μας. Ξέρει βέβαια ότι ειμαι καπως γιατί δεν έχω ξεπεράσει κάποια πράγματα, κάποιον που ηθελα χρόνια και μου δίνει χρόνο να σκεφτω το καλυτερο για μενα . Τι μου προτείνετε να κανω;
3
 
 
 
 
σχόλια

Για σχεση εξ αποστασεως συμφωνω μονο σε δυο περιπτώσεις:
-Οταν υπάρχουν γερά θεμέλια εκ των προτέρων, δηλαδη οταν το ζευγάρι έχει ζήσει από κοντά ένα εύλογο χρονικό διάστημα κι έχει τις βάσεις ωστε να αντέξει την απόσταση, και φυσικα οχι για παντα.Θα πρέπει να υπάρχει και μια προοπτική επανενωσης.
Και..
- Οταν δύο άνθρωποι είναι τόσο ερωτευμένοι που το να μην είναι μαζί έστω και εξ αποστάσεως φαντάζει εφιαλτικό.( Εδω δεν υπαρχει και φόβος για απιστία καθώς οι ερωτευμένοι δεν έχουν μάτια για άλλους.)
Με βαση αυτα που γραφεις εσυ, δεν βλεπω να πολυ ψηνεσαι, οποτε για μένα καλύτερα να μην δεχτεις.

Πολλά λόγια και πολλές συμβουλές είστε και οι δύο, αλλά η πραγματική ουσία είναι ότι βρίσκεστε μακριά και αυτό είναι ένα ισχυρό εμπόδιο από μόνο του.
Το ότι λόγω απόστασης φοβάσαι ότι θα ζηλεύεις και θα πληγωθείς, είναι δεύτερο εμπόδιο που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, συν του ότι σε βρίσκω αποστασιοποιημένη συναισθηματικά.
Όλα αυτά, με κάνουν να πιστεύω ότι οι πιθανότητες επιτυχίας ανάμεσά σας είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.
Το μόνο που έχω να σου προτείνω, είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου το τί σημαίνει για σένα αυτός ο άνθρωπος, παρατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία του μέσα και από τις δικές του κινήσεις. Και στη συνέχεια, εάν δεις ότι σημαίνει αρκετά, να αναρωτηθείς μέχρι πόσο μακριά είσαι ικανή να φτάσεις για αυτόν.

Συμφωνώ. Ξεκαθάρισε πόσο σημαντικός είναι για σένα και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις. Η απόσταση είναι ένα εμπόδιο, αλλά όχι αγεφύρωτο, όταν υπάρχει πραγματικά καλή διάθεση. Αν ξεκαθαρίσεις ότι τον θες, ζήσε το και όπου πάει. Εκεί θα δεις και αν τα όσα λέει είναι μόνο λόγια ή κάτι παραπάνω.

Scroll to top icon