«Merci Paris»: Το πλατύ χαμόγελο του Καραλή με το μετάλλιο στον Πύργο του Άιφελ

«Merci Paris»: Το πλατύ χαμόγελο του Καραλή με το μετάλλιο στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter
Εμμανουήλ Καραλής/ Φωτ.: Instagram
0

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανήρτησε νέο βίντεο στα social media στο οποίο φαίνεται να χαμογελά πλατιά με το χάλκινο μετάλλιό του στον λαιμό μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους που τον καταχειροκροτούσαν. 

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης, Εμμανουήλ Καραλής, αρκέστηκε στη χαρά της στιγμής, χωρίς να πει τίποτα, δείχνοντας στους ακολούθους του τη μοναδική στιγμή μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Στη λεζάντα ευχαρίστησε το Παρίσι για τον θεσμό, γράφοντας «Merci Paris». 

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Ο Καραλής, ο οποίος κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ με άλμα 5.90 μέτρων, επιλέχθηκε μετά την άρνηση του Μίλτου Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, να αναλάβει τον ρόλο αυτόν. 

 Η τελετή λήξης θα αποτελέσει μια γιορτή για τον ελληνικό αθλητισμό, με τον Καραλή να ηγείται της ελληνικής αποστολής, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο μια επιτυχημένη παρουσία στους Αγώνες. Η απόφασή του να παλέψει με καρδιά και ψυχή επιβραβεύτηκε, κάνοντάς τον έναν από τους ήρωες της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM