Καταγγελία της Ιμάν Κελίφ για την παρενόχληση που βίωσε στο Παρίσι

Καταγγελία της Ιμάν Κελίφ για την παρενόχληση που βίωσε στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Η Αλγερινή πυγμάχος, Ιμάν Κελίφ, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά, προχώρησε σε νομική ενέργεια κατά του διαδικτυακού μίσους που αντιμετώπισε.

Η Κελίφ υπέβαλε καταγγελία λόγω της διαμάχης που προκλήθηκε γύρω από το φύλο της, όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/8) ο δικηγόρος της, Ναμπίλ Μπουντί.

«Μετά τη νίκη της και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, η πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ αποφάσισε να ξεκινήσει έναν νέο αγώνα: αυτόν για τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την τιμή», ανέφερε ο δικηγόρος της. Ο Μπουντί διευκρίνισε ότι η καταγγελία αφορά πράξεις ενισχυμένης κυβερνοπαρενόχλησης και έχει υποβληθεί στην εισαγγελία του Παρισιού στον τομέα καταπολέμησης του διαδικτυακού μίσους.

 «Είμαι γυναίκα. Μια γυναίκα όπως κάθε άλλη γυναίκα. Γεννήθηκα γυναίκα, έζησα ως γυναίκα, αγωνίστηκα ως γυναίκα - δεν υπάρχει αμφιβολία», είπε η 25χρονη μετά τη σπουδαία νίκη της.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν εχθροί της επιτυχίας φυσικά. Και αυτό δίνει στην επιτυχία μου μια ιδιαίτερη γεύση εξαιτίας αυτών των επιθέσεων».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM