Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του ο 40χρονος, αλλά παραδέχεται ασέλγεια

Σπάρτη: Αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του ο 40χρονος, αλλά παραδέχεται ασέλγεια Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Με αποδοκιμασίες από τον κόσμο οδηγήθηκε στα δικαστήρια Σπάρτης ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του.

Ο 40χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και παραδέχθηκε ότι ασελγούσε στο παιδί, αλλά όχι ότι το βίασε. «Μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε, ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες», είπε αρχικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης.

«Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του κατηγορούμενου.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τα όσα ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Το 9χρονο παιδί εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM