Φειδίας Παναγιώτου: «Μου δίδαξαν τη μισή ιστορία, να σε μισώ» είπε σε Τουρκοκύπριο influencer

Φειδίας Παναγιώτου: «Μου δίδαξαν τη μισή ιστορία, να σε μισώ» είπε σε Τουρκοκύπριο influencer Facebook Twitter
Ο Φειδίας Παναγιώτου με τον Ibrahim Beycanli, Τουρκοκύπριο influencer γνωστό ως Urban_Cyprio / Φωτ.: Video Screen-Grab
0

O Κύπριος TikΤoker ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, συναντήθηκε με έναν Τουρκοκύπριο influencer με θέμα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο με το σχετικό βίντεο να προκαλεί πλήθος αντιδράσεων.

Ο Φειδίας Παναγιώτου συναντήθηκε στην Κύπρο με τον Ibrahim Beycanli -έναν Τουρκοκύπριο influencer γνωστό ως Urban_Cypriot- με τον ευρωβουλευτή να του λέει: «Σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν χειραγωγήσει να σε μισώ και εγώ».

Τη «συνεργασία με τον πιο δημοφιλή Τουρκοκύπριο influencer» δημοσίευσε ο Φειδίας Παναγιώτου σήμερα, 14 Αυγούστου, ανήμερα της μαύρης επέτειος του «Αττίλα 2» - της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, που είχε σαν αποτέλεσμα το 36% να παραμένει υπό τουρκική κατοχή.

Σαν σήμερα, πριν 50 χρόνια, όταν ολοκληρώθηκε η κυπριακή τραγωδία με την επιχείρηση «Αττίλας 2». Παρά τη συμφωνημένη εκεχειρία, οι Τούρκοι -παραβιάζοντας κάθε κανόνα του διεθνούς δικαίου- βομβάρδισαν την Αμμόχωστο προχωροντας στη δεύτερη τουρκική εισβολή στη Μεγαλόνησο. Έκτοτε η Κύπρος ζει με την ανοιχτή πληγήτο 36% των εδαφών της να βρίσκονται υπό τουρκική κατοχή, και με βαθιά χαραγμένη στη μνήμη της χιλιάδες νεκρούς, αγνοούμενους και ξεριζωμένους πρόσφυγες.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ